Κάθαρση και τιμωρία για τους τραπεζίτες, άμεσα!

Το 2010 μιλώντας με πρωτοκλασάτο υπουργό του ΠΑΣΟΚ όταν με δική μου πρωτοβουλία του τηλεφώνησα επισείοντας τήν προσοχή του για τον επερχόμενο όλεθρο μου απάντησε «δυστυχώς είμαστε όμηροι των τραπεζιτών».
Δυστυχώς όμως όμηροι των τραπεζιτών δέν ήταν μόνο η τότε κυβέρνηση αλλά καί οι επόμενες καί δυστυχώς η Ελληνική δικαιοσύνη…!
Η κυβέρνηση όμως ειδικά των Σαμαρά – Βενιζέλου εκμεταλεύτηκε αυτήν τήν ομηρία στο έπακρον!
Δέν υπάρχει κανένας εισαγγελέας του Αρείου Πάγου να ψάξει πόσα τέκνα δικαστικών λειτουργών είχαν προσληφθεί σε τράπεζες (με παχυλούς μισθούς) με εντολή τραπεζιτών που διώκονται σήμερα γιά κακουργηματικές πράξεις …ενώ η σχετικές δικογραφίες έμεναν σκονισμένες σε κάποια συρτάρια… για 4 και πλέον χρόνια;
Οταν αγόραζαν καί πουλούσαν ακίνητα μέσω εταιρειών τους αποκομίζοντας προσωπικά τεράστια ποσά; Οταν εξαγόραζαν μέσω διαφημίσεων τα ΜΜΕ, τα παπαγαλάκια για τήν σιωπή…!
Ο λαλίστατος καί πολύς κύριος Στουρνάρας δέν το γνώριζε;
Η απληστία, ο πλούτος, η αίσθηση της απόλυτης δύναμης καί το αίσθημα…σε συνδυασμό με την αλλαγή του πολιτικού σκηνικού καί την ανάληψη της εξουσίας απο την σημερινή κυβέρνηση τόν στέλνουν (πιστεύω) στήν φυλακή… εάν η σύνθεση του δικαστηρίου η οποία θα τόν δικάσει δέν έχει τέκνα εργαζόμενα στήν τράπεζα τους!
Κύριοι τραπεζίτες, τα αισθήματα και τα πάθη τίς περισσότερες φορές έχουν άσχημη κατάληξη.
Αποτελεί καθολική απαίτηση η αυστηρή τιμωρία όλων τών διαπλεκομένων υποκειμένων από τήν σημερινή κυβέρνηση.
Κάθαρση καί τιμωρία άμεσα.
Πέτρος Ι. Φιλίππου

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.