Aυξήσεις στο ψωμί: Μπορεί να γίνει παρέμβαση στην τιμή του αλευριού-Η απάντηση Γεωργιάδη

Για το εάν μπορεί να γίνει παρέμβαση στην τιμή του αλευριού προκειμένου ο αρτοποιός  να κάνει απόσβεση των 30 λεπτών σε κάθε ψωμί και να έχει και εκείνος το δικό του κέρδος ρωτήθηκε μεταξύ άλλων από δημοσιογράφο της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

“Το σιτάρι δεν είναι εγχωρίως παραγόμενο προϊόν παρά σε μικρή ποσότητα. Η μεγαλύτερη ποσότητα είναι εισαγόμενη”, απάντησε ο κ. Γεωργιάδης.
Στην πρόταση των αρτοποιών να επιδοτηθούν οι εισαγωγείς για να φτάνει φθηνότερη η πρώτη ύλη σε αυτούς, ο κ. Γεωργιάδης απάντησε ” να επιδοτήσουμε το ρεύμα, το σιτάρι και πόσα άλλα αγαθά ακόμα;”
Και συνέχισε λέγοντας ότι  ” Η επιδότηση ρεύματος θα φτάσει στο φούρνο. Ο φούρνος είναι μια ενεργοβόρος επιχείρηση.  Άρα  η επιδότηση στο ρεύμα θα φτάσει σε μεγαλύτερο ποσοστό στο φούρνο ” και συμπλήρωσε και  ότι  ” η κυβέρνηση αυτή και ο Πρωθυπουργός είναι δίπλα σε όλες τις επιχειρήσεις από την πρώτη μέρα της πανδημίας και από την πρώτη ημέρα του πολέμου “.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.