Τσουνάμι πλειστηριασμών το 2022 για κατοικίες ακόμη και ευάλωτων νοικοκυριών κάτω των 100.000 ευρώ

Πλειστηριασμοί: Έτος πλειστηριασμών το 2022 και όπως φαίνεται με τον νέο πτωχευτικό που έχει ψηφίσει η κυβέρνηση, στον αντίποδα του προστατευτικού νόμου Κατσέλη, ο οποίος προστάτευε τις πρώτες κατοικίες εδώ και 10 χρόνια, πλέον έχουν πάρει «φωτιά» οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί με το «καλημέρα» της νέας χρονιάς. Μόνο γι’ αυτή την εβδομάδα που έρχεται προγραμματίζεται χαθούν ακίνητα κάθε είδους, οικόπεδα, κατοικίες, χώροι στάθμευσης, βιομηχανικοί χώροι ακόμη και ξενοδοχεία.

Στη λίστα περιλαμβάνονται και διαμερίσματα ή μονοκατοικίες, που είναι η κύρια κατοικία ευάλωτων νοικοκυριών, αφού παρά τους “ύμνους” για την ψηφιακή Ελλάδα 2.0, ο φορέας ακινήτων για τους αδύναμους δανειολήπτες δε θα λειτουργήσει εντός του 2022 αν κι εχει ψηφιστεί από τον Οκτώβριο 2020!

Οπως αναφέρει και ο Επικεφαλής Κοινοβουλευτικής Ομάδας Κινήματος Αλλαγής Μιχάλης Κατρίνης σε σημερινό του tweet:

“7750 πλειστηριασμοί έχουν προσδιοριστει ως τα τέλη Ιουλίου.
Από αυτούς,οι 3060 αφορούν κατοικίες, με το 70% να είναι αξίας ως 100.000 ευρώ
Την ίδια στιγμή,ο φορέας ακινήτων για τους αδύναμους δανειολήπτες δε θα λειτουργήσει εντός του 2022…ενώ εχει ψηφιστεί Οκτώβριο 2020!”

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.