Η Ελλάδα πρώτη σε εισαγωγές από την Τουρκία!

Σύμφωνα με τα στοιχεία του τουρκικού υπουργείου Εμπορίου και της Τουρκικής Ένωσης Εξαγωγέων, οι εξαγωγές της χώρας στη Βουλγαρία, το Ιράν, το Ιράκ, τη Γεωργία, τη Συρία και την Ελλάδα αυξήθηκαν κατά 34,4 % σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του προηγούμενου έτους και έφτασαν τα 14,5 δισεκατομμύρια δολάρια.

Η Ελλάδα εισήγαγε προϊοντα αξίας 2 δισεκατομμυρίων και πλέον δολαρίων από την Τουρκία την περίοδο Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου!

Η Ελλάδα έγινε η χώρα με τη μεγαλύτερη αύξηση των εισαγωγών από την Τουρκία με 62 % σε ετήσια βάση στο 9μηνο, Όπως πανηγυρικά αναφέρεται στην ανακοίνωση των τούρκων.

Στην κατανομή των εισαγωγών της Ελλάδας από την Τουρκία ανά τομέα, ο τομέας “χημικές ουσίες και προϊόντα” κατέχει την πρώτη θέση.

Μιλάμε για την απόλυτη εθνική αυτοχειρία. Δίνουμε λεφτά στο κράτος που θέλει να μας εξαφανίσει από προσώπου γης. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.