Self tests: Από τις 29 εταιρίες έμειναν τελικά μόνο δυο – Αποκλείστηκε και η Roche

Ξεκίνησαν 29 εταιρίες και τερματίζουν μόνο 2 τελικά όσο αφορά τον διαγωνισμό για την προμήθεια των 10 εκατομμύρια τεστ μετά και τον έλεγχο της απόφασης από το Ελεγκτικό Συνέδριο.

B3AA3A80 0CF5 4E0C B4ED AA894FB6925E

Συμφωνα με την διαύγεια λοιπόν:

– Η κατακύρωση του αποτελέσματος με δικαίωμα προαίρεσης αυτού, στην εταιρεία «ΝΕΟΦΑΡΜ Α.Ε. με δ.τ. NEWPHARM A.E.», στην τιμή των 2,07€/τεμάχιο, που βρίσκεται εντός της προϋπολογισθείσας δαπάνης και κρίνεται κανονική και συμφέρουσα για το ελληνικό Δημόσιο, για την προμήθεια δύο εκατομμυρίων εξακοσίων είκοσι πέντε χιλιάδων (2.625.000) τεμαχίων ταχέων διαγνωστικών τεστ με τη διαδικασία του self-testing και συνολικής αξίας πέντε εκατομμυρίων τετρακοσίων τριάντα τριών χιλιάδων επτακοσίων πενήντα ευρώ (5.433.750,00€), υπό την αίρεση του προσυμβατικού ελέγχου νομιμότητας από το Ελεγκτικό Συνέδριο.

-Η κατακύρωση του αποτελέσματος με δικαίωμα προαίρεσης αυτού, στην εταιρεία «METRON HEALTHCARE ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ και ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΙΑΤΡΟTΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ», στην τιμή των 2,14€/τεμάχιο, που βρίσκεται εντός της προϋπολογισθείσας δαπάνης και κρίνεται κανονική και συμφέρουσα για το ελληνικό Δημόσιο, για την προμήθεια επτά εκατομμυρίων τριακοσίων εβδομήντα πέντε χιλιάδων (7.375.000) τεμαχίων ταχέων διαγνωστικών τεστ με τη διαδικασία του self-testing, και συνολικής αξίας δέκα πέντε εκατομμυρίων επτακοσίων ογδόντα δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ (15.782.500,00€), υπό την αίρεση του προσυμβατικού ελέγχου νομιμότητας από το Ελεγκτικό Συνέδριο.

Με πληροφορίες από το avgi.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.