Απάτη και η Black Friday!

Απάτη και η Black Friday!

Ζήλεψαν τους έλληνες πολιτικούς οι επιχειρηματίες, και εξαπάτησαν χιλιάδες καταναλωτές με ψεύτικες υποσχέσεις και εκπτώσεις, όταν η συντριπτική πλειοψηφία των προϊόντων πουλήθηκε στην ίδια τιμή, και ένα μικρό ποσοστό ακόμα πιο ακριβά!

Φυσικά τα αρμόδια υπουργεία έκαναν τον τροχονόμο στην απάτη. Δεν είναι τώρα να ανοίγουν παρτίδες με υποθέσεις εξαπάτησης πολιτών, διότι οι πρώτοι που θα πάνε κατηγορούμενοι είναι οι πολιτικοί!

Άλλο ένα στοιχείο που επιβεβαιώνει ότι είμαστε μπανανία, είναι τα στοιχεία που έρχονται σχετικά με την πολυδιαφημισμένη Black Friday.

Μέχρι σήμερα νομίζαμε πως μόνο οι πολιτικοί θεωρούν τους έλληνες κορόιδα.

Τώρα διαπιστώσαμε πως και οι επιχειρηματίες νομίζουν ότι κάνουν δουλειές στην μπανανία και μπορούν να εξαπατούν τους ιθαγενείς χωρίς συνέπειες.

Όπως ακριβώς οι πολιτικοί.

Απάτη και η Black Friday!

Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία που φέρνει στην δημοσιότητα το Παρόν της Κυριακής, κατά την διάρκεια των δήθεν προσφορών της Black Friday, η συντριπτική πλειοψηφία των προϊόντων πουλήθηκε στις ίδιες τιμές, ενώ υπήρχε και ένα ποσοστό που πουλήθηκε ακόμα πιο ακριβά!

Συγκεκριμένα το 89,7% πουλήθηκε στην ίδια τιμή, ενώ το 3,7% ακόμα πιο ακριβά!

Φυσικά μην περιμένετε ότι θα γίνει κάτι από την κυβέρνηση για να τιμωρηθούν οι επιτήδειοι που εξαπάτησαν τους Έλληνες.

Μην τους δώσουν και βραβείο!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.