ΦΑΚΕΛΟΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑ:Η μεγάλη μας έρευνα και τα όλα τα στοιχεία για το πως φτάσαμε και μπήκαμε στα μνημόνια

Ερευνα-παρουσίαση Γ.Αθανασίου  

Αγαπητές/οί φίλες και φίλοι

Οπου υπάρχει χρήμα δεν υπάρχουν συνομωσίες, Μπίλντεμπεργκ κι άλλα αφελή. Δεν ξυπνάνε κάποιοι και θέλουν το κακό μας, τα πάντα είναι το χρήμα. Υπάρχουν φυσικά σχέδια και τρόποι να βγάλει κάποιος λεφτά από το μηδέν (CDS) αλλά πρέπει να θέλει και το θύμα να είναι…θύμα. Νομίζω ότι έχω την κρίση, να βλέπω πίσω από τις λέξεις.

Σύντομα ξεκινάμε μια νέα κατηγορία στην ”ΔΥΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ” με την ονομασία ”ΦΑΚΕΛΟΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑ” με σκοπό να θυμήσουμε σε όλους σας τα έργα και τις ημέρες των πρωταγωνιστών που μας έφεραν τα καταστροφικά μνημόνια.

Θέλουμε να αξιοποιήσουμε το τεράστιο αρχείο που διαθέτουμε από ομιλίες,δηλώσεις,αναλύσεις και ότι άλλο σχετικό υπάρχει απο τα χρόνια των πρώτων μνημονίων.

Ισως κάποιοι βιαστούν να μας πούνε και για το τελευταίο μνημόνιο,όμως είναι τόσο πρόσφατο και πολλά πράγματα είναι ακόμη φρέσκα στην μνήμη των Ελλήνων.

Εκείνο που θα πω ως διαπίστωση είναι ότι μάλλον οι συμπατριώτες μας έχουν επιλεκτική μνήμη -οχι ολοι- και ξέχασαν πως φτάσαμε έως εδώ.

Είναι ένα επίπονο έργο το οποίο θα ετοιμάσουμε,αλλά πρέπει να γίνει βήμα βήμα έτσι ώστε όλοι μας να μπορέσουμε να κατανοήσουμε πως και γιατί η χώρα μας χρεοκόπησε.

Ποιοι έχουν ευθύνες και ποιοι κορόιδεψαν τους Ελληνες;Ήταν δόλια επιλογή και ο ερχομός του ΔΝΤ;Κέρδισαν κάποιοι από αυτή την συμφορά και την διάλυση του κράτους και του κοινωνικού ιστού;

Ολα αυτά θα τα παρουσιάζουμε εδώ στην ”ΔΥΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ”,με στοιχεία και αποδείξεις που θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν και από τις μελλοντικές γενιές!!!!

Αυτό το πόνημα θα έχει βίντεο,φωτογραφίες,έγγραφα,συνεντεύξεις,ομιλίες,αναλύσεις,παραπομπές και ότι άλλο σχετίζεται με τον ”ΦΑΚΕΛΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ”.Θα είναι βεβαίως κατά χρονολογική σειρά και θα παρουσιάζεται στην ροή της καθημερινή μας θεματολογίας,αλλά όλα μαζί θα μπορείτε να τα βρίσκετε στην συγκεκριμένη ενότητα ή κατηγορία που προσθέσαμε….

Καλή ανάγνωση και εύχομαι να είναι ένα μεγάλο βοήθημα για τις μελλοντικές σας επιλογές….

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΝΗΜΟΝΙΑ

Παρακάτω όλες οι παραπομπές στο παλιό μας blog:(Επειδή δεν μπορούσα να τα μεταφέρω αυτούσια από την έκδοση του παλιού μπλόκ μου,το υλικό το ενσωμάτωσα στα άρθρα που μπήκαν στις παρακάτω αναρτήσεις)

Αρα τα link Που ακολουθούν ενσωματώθηκαν σε άλλα άρθρα του φακέλου Μνημόνια…

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.