Τουρίστας άνοιξε παράθυρο αυτοκινήτου για να χαϊδέψει λιοντάρι και το μετάνιωσε γρήγορα (BINTEO)

Πήγε να το παίξει θαρραλέος ένας τουρίστας, αλλά το λιοντάρι τον προσγείωσε αμέσως.

Στην επικαιρότητα έχει επανέλθει ένα βίντεο που κυκλοφόρησε πέρυσι και έγινε αμέσως viral. Σε αυτό φαίνεται ένας τουρίστας που προσπαθεί να χαϊδέψει ένα λιοντάρι, όμως αλλάζει πολύ γρήγορα γνώμη.

Το βίντεο τραβήχτηκε σε Εθνικό Πάρκο της Τανζανίας και κοινοποιήθηκε στο YouTube. Ο τουρίστας βρίσκεται σε ένα βαν, το οποίο σταματά δίπλα σε ένα μεγάλο λιοντάρι που δείχνει ακίνδυνο. Τότε ο τουρίστας αποφασίζει να κάνει μια παράτολμη ενέργεια. Ανοίγει το παράθυρο και βγάζει έξω το χέρι του σε μια προσπάθεια να χαϊδέψει το ζώο.

Ωστόσο, η αντίδραση του λιονταριού δεν είναι ήταν αυτή που θα περίμενε. Ευτυχώς η εξέλιξη θα μπορούσε να είναι πολύ άσχημη για τον… τολμηρό άντρα. Το λιοντάρι γυρίζει προς το ανοιχτό παράθυρο, κοιτάζει του τουρίστες.

Τότε ακούγεται μια πανικόβλητη φωνή να λέει: «Κλείσε το παράθυρο!». Καθώς ένας άλλος τουρίστας παλεύει να κλείσει το παράθυρο, το λιοντάρι πηδάει και βρυχάται. Έπειτα από μια αναταραχή, οι τουρίστες καταφέρνουν να κλείσουν το παράθυρο, με το άγριο ζώο να εξακολουθεί να τους κοιτάζει.

Ένας βλέποντας το βίντεο σχολίασε: «Οι άνθρωποι βλέπουν τεμπέλικα τα λιοντάρια στους ζωολογικούς κήπους και δεν έχουν καμία απολύτως ιδέα πόσο γρήγορα είναι στις αντιδράσεις τους».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.