Ένα περίεργο trend έχει κατακλύσει τα social media

Μία περίεργη τάση έχει καταλάβει τα κινεζικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τα social media έχουν κατακλυστεί με βίντεο που δείχνουν κόσμο να πετάει ωμά φαγητά μέσα στα πιάτα που τους φέρουν στα εστιατόρια.

Κινέζοι αλλά και Βιετναμέζοι επισκέπτονται εστιατόρια όχι για να φάνε αλλά για να μαζέψουν «κλικς» στα social media. Παραγγέλλουν μια μεγάλη πιατέλα με φαγητό και όταν οι σερβιτόροι δεν τους βλέπουν ρίχνουν μέσα ωμά λαχανικά, κρέατα, ψάρια και άλλα αντικείμενα που έχουν φέρει από το σπίτι τους και το τραβούν σε βίντεο.

Το trend αυτό έχει προκαλέσει διάφορες αντιδράσεις. Κάποιο το βρίσκουν αστείο και άλλοι πιστεύουν πως δεν υπάρχει καμία λογική σε αυτό εφόσον δεν μπορούν να φάνε το φαγητό που έχουν παραγγείλει, ενώ με αυτόν τον τρόπο βλάπτουν και την εικόνα των εστιατορίων.

«Εάν μπορείς να αγοράσεις τα δικά σου υλικά, μπορείς να μαγειρέψεις και στο σπίτι σου. Μην κάνεις τέτοια αστεία μέσα σε εστιατόρια», αναφέρει ένα από τα επικριτικά σχόλια.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.