Το πιο φαντασμαγορικά στολισμένο μαγαζί στην Αθήνα

Οι πόλεις στολίζονται για τα Χριστούγεννα, τα μαγαζιά φορούν τα καλά τους αλλά ένα και μοναδικό στην Αθήνα δεν βρίσκεται απλά, αλλά φέρνει κάθε χρόνο το πνεύμα των Χριστουγέννων.

“Αφήστε την πραγματικότητα εκτός & καλώς ήρθατε στον παραμυθένιο κόσμο μας! Και θυμηθείτε! Για να ζήσεις τη μαγεία πρέπει να πιστέψεις σε αυτή!” λένε οι ιδιοκτήτες του Little Kook στου Ψυρρή που μετατρέπουν κάθε χρόνο την οδό Καραϊσκάκη σε παράδεισο των ξωτικών. Οι προετοιμασίες για την πιο αγαπημένη γιορτή του ξωτικού δε σταματούν! Εκατοντάδες χιλιάδες λαμπιόνια, χιλιάδες μπάλες, σάκοι με δώρα, τόνοι χιονιού, χιλιόμετρα γιρλάντες, εκατομμύρια στολίδια! Όλα θα φτιάξουν το πιο παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο σκηνικό της Αθήνας!, μας λένε οι ιδιοκτήτες Κώστας Τζώρτζης και  Γιάννης Θάνος που μοιράζονται το πάθος τους για τα παραμύθια στο μόνο θεματικό μαγαζί της Αθήνας. Εμπνέονται πάντα από τη θεματολογία των κλασικών παραμυθιών και τα Χριστούγεννα είναι η εποχή που αφήνουν τη φαντασία τους να οργιάσει. «Τα Χριστούγεννα είναι ένα αίσθημα, όχι μόνο μια εποχή», λένε.

Η Χριστουγεννιάτικη παραμυθοχώρα τους τα έχει όλα, άλλωστε και το όνομα του είναι δανεισμένο από έναν καλικάντζαρο που πρωταγωνιστούσε στην παιδική φαντασία του ιδιοκτήτη.

 

Little Kook στου Ψυρρή
Little Kook στου Ψυρρή

Φυσικά, μέσα στο σκηνικό αυτό, δε θα διστάσετε να βυθιστείτε στις αναπαυτικές πολυθρόνες και εκτός από τον καφέ σας να απολαύσετε καταπληκτική σοκολάτα σε εννέα γεύσεις, τσάι σε παλιομοδίτικες κούπες με λουλουδάκια ενώ δε νομίζουμε ότι μπορείτε να αντισταθείτε στα κέικ που σερβίρονται σε μερίδες-γίγαντες και θυμίζουν τα αριστουργήματα των ζαχαροπλαστείων της Νέας Υόρκης. Φυσικά θα σας σερβίρουν «ξωτικά»,  που μοιάζουν να βγαίνουν από εργαστήριο ζαχαροπλαστικής και σπεύδουν να εκτελέσουν τις παραγγελίες και τις επιθυμίες σας.

Little Kook
Little Kook

 

 

 

 

 

 

 

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.