ΤΟ ΞΥΛΙΝΟ ΑΛΟΓΑΚΙ στοιχίζει 5.700 ευρώ!

Το ξύλινο παιδικό αλογάκι, είναι πραγματικά υπέροχο, χειροποίητο, με κόκκινη και χρυσαφί σέλα και φέρει την υπογραφή Dragons of Walton Street.

Ποια παιδιά άραγε μπορούν να «ιππεύσουν» το συγκεκριμένο αλογάκι, το οποίο θυμίζει αυτά των παραμυθιών. Τα παιδιά ανεβαίνουν επάνω στην πλάτη του και αρχίζουν να κουνιούνται πάνω σε αυτό, πιστεύοντας ότι σε κάποια στιγμή ο τετράποδος φίλος τους, θα … ξεκολλήσει από τη θέση του. Αυτό είναι το chestnut rocking horse. Τα παιδιά αγαπάνε τα ζωάκια.

Το ξύλινο άλογο και τα αρκουδάκια, τα πολυαγαπημένα teddy bear. Τα καλύτερα είναι αυτά του Banford. Πρέπει όμως να έχετε … γερό πορτοφόλι, αν θέλετε να τα αγοράσετε, στον λιλιπούτειο βλαστό σας ή το βαφτιστήρι σας. Το τρισχαριτωμένο teddy bear στοιχίζει 624 ευρώ! Μια «στέκα» για τα μαλλιά των κοριτσιών από τους Dolce & Gabbana, γύρω στα 270 ευρώ. Δώρα που απευθύνονται μάλλον στους τρυφερούς βλαστούς του ζεύγους Γουίλλιαμ-       Κέητ ……

Πηγή: https://www.in.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.