Προσοχή! Σήμερα ο πλανήτης μας πρόκειται να καταστραφεί! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)


Προσοχή! Σήμερα ο πλανήτης μας πρόκειται να καταστραφεί! Πείτε ότι έχετε να πείτε στους αγαπημένους μας και προστατευτείτε! Ο πλανήτης Νιμπίρου ή αλλιώς πλανήτης Χ βρίσκεται σε τροχιά σύγκρουσης με τη Γη μας και όλα φαίνεται να τελειώνουν σήμερα. Βέβαια το συγκεκριμένο σενάριο δεν επιβεβαιώθηκε στις 23 Σεπτεμβρίου, όποτε ίσως και να την γλιτώσουμε σήμερα, αλλά τα… σημάδια είναι πολλά για να τα προσπεράσουμε έτσι απλά.

Όπως υποστηρίζουν οι συνωμοσιολόγοι της Αποκάλυψης, σήμερα αναμένεται η καταστροφή της Γης από τον πλανήτη Νιμπίρου. Η έλευση του, όπως υποστηρίζουν οι καταστροφολόγοι, «προβλέπεται» ότι θα προκαλέσει καταστροφικούς σεισμούς λόγω της τεράστιας βαρυτικής του έλξης, προκαλώντας επίγεια «Αποκάλυψη» ανά τον κόσμο.

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Οι συνέπειες είναι ήδη αισθητές, σύμφωνα με τις θεωρίες συνωμοσίας στο διαδίκτυο, όπως αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ της η βρετανική Express, καθώς έχουν καταγραφεί λάμψεις που εμφανίζονται στην ατμόσφαιρα πριν από μεγάλους σεισμούς. Οι σεισμικές λάμψεις προκαλούνται από τις ηλεκτρικές ιδιότητες ορισμένων τύπων πετρωμάτων που απελευθερώνονται κατά τη διάρκεια σεισμών, όπως για παράδειγμα στο μεγάλο σεισμό που συγκλόνισε το Μεξικό τον Σεπτέμβριο.

Ο ιστότοπος Conspiracy Planet X News γράφει: «Ο πλανήτης X, γνωστός και ως Νιμπίρου, φαίνεται να επηρεάζει τα ηφαίστεια, να προκαλεί σεισμούς και οι ισχυρές καταιγίδες. Η έντονη σεισμική δραστηριότητα που καταγράφεται στην Ινδονησία, το Γιβραλτάρ και τη Νάπολη στην Ιταλία επιβεβαιώνουν το γεγονός». «Ο πλανήτης Χ σίγουρα επηρεάζει τον ήλιο, τους ωκεανούς της Γης, τις τεκτονικές πλάκες και τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία».

Ο γνωστός, για τις εσχατολογικές θεωρίες του, Αμερικανός συγγραφέας Ντέιβιντ Μιντ, πιστεύει ότι το χάος που θα πυροδοτήσει ο μυστηριώδης «Πλανήτης Χ» ή αλλιώς Νιμπίρου, είναι δύσκολο να εντοπιστεί λόγω της γωνίας υπό την οποία προσεγγίζει τη Γη. Ο Μιντ υποστηρίζει επίσης ότι ο Νιμπίρου θα προσπεράσει τελικά τον πλανήτη μας, αλλά θα προκαλέσει στη Γη μεγάλες φυσικές καταστροφές.

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Η «δοκιμασία» που θα περάσει η Γη, υποστηρίζει, θα περιλαμβάνει και πυρηνική σύρραξη μεταξύ ΗΠΑ και Βρετανίας από τη μία πλευρά με τη Ρωσία, την Κίνα, το Ιράν και τη Βόρεια Κορέα από την άλλη. Η αρχή μάλιστα λέει ότι έγινε «από τη Μεγάλη Έκλειψη Ηλίου στις ΗΠΑ στις 21 Αυγούστου». Ο Μιντ επιμένει ότι οι προβλέψεις του επιβεβαιώνονται από τους στίχους 25-26 του ΚΑ΄κεφαλαίου του κατά Λουκάν ευαγγελίου, που αναφέρουν: «Καὶ ἔσται σημεῖα ἐν ἡλίῳ καὶ σελήνῃ καὶ ἄστροις, καὶ ἐπὶ τῆς γῆς συνοχὴ ἐθνῶν ἐν ἀπορίᾳ ἠχούσης θαλάσσης καὶ σάλου, ἀποψυχόντων ἀνθρώπων ἀπὸ φόβου καὶ προσδοκίας τῶν ἐπερχομένων τῇ οἰκουμένῃ· αἱ γὰρ δυνάμεις τῶν οὐρανῶν σαλευθήσονται.»

Ο συγγραφέας παράλληλα ισχυρίζεται ότι ένας αστεροειδής ονόματι “ Wormwood”, διαμέτρου τουλάχιστον τριών χιλιομέτρων που περιλαμβάνεται στο πεδίο συντριμμιών του Πλανήτη Χ θα χτυπήσει τη Γη κάποια στιγμή μέσα στην επόμενη επταετία.

https://www.youtube.com/watch?v=Jh0YzqCd1Z4rn

Από την πλευρά της, η αμερικανική διαστημική υπηρεσία Nasa αρνήθηκε την ύπαρξη του Νιμπίρου και απέρριψε τις αξιώσεις ως μία ηλεκτρονική φάρσα. Ο David Morrison, αστρονόμος στη NASA, δήλωσε σχετικά: «Δεν υπάρχει τέτοιος πλανήτης, δεν υπήρξε ποτέ, και πιθανώς δεν θα υπάρξει ποτέ».

«Μόνο φέτος, ο Αρμαγεδδών του Νίμπιρου είχε προβλεφθεί για τις 23 Σεπτεμβρίου, μεταφέρθηκε για τις 21 Οκτωβρίου, και τώρα οι συνωμοσιολόγοι κάνουν λόγο για τις 19 Νοεμβρίου». «Ειλικρινά σας λέω ο Νιμπίρου είναι απλά ένας μύθος».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.