Τα πιο μικροσκοπικά σπίτια στον κόσμο που έχουμε δει ποτέ

Μπορεί να μας φαίνονται πολύ μικρά, αλλά αυτά τα σπίτια έχουν σίγουρα «μεγάλη» προσωπικότητα. Είναι όμορφα, ιδιαίτερα και εντυπωσιάζουν όχι μόνο με το μικρό τους μέγεθός αλλά και με το ξεχωριστό στυλ τους. Καθώς αποδεικνύουν ότι στην αρχιτεκτονική το μέγεθος δεν είναι εμπόδιο, αρκεί να υπάρχει διάθεση και φαντασία.
Τα παρακάτω σπίτια εκμεταλλεύονται στο έπακρο της έκτασή του και μετατρέπονται σε άκρως λειτουργικούς και κομψούς χώρους. Με στόχο να προσφέρουν όλες τις ανέσεις στους ιδιοκτήτες τους.
Δείτε, λοιπόν, μερικά από τα πιο μικροσκοπικά σπίτια που υπάρχουν σε όλο τον κόσμο.
1. Fern Forest, Χαβάη
Στα βάθη της ζούγκλας είναι ένα μικρό, πανέμορφο κι απόμερο δεντρόσπιτο που στόχο έχει να χαρίσει στιγμές απομόνωσης και γαλήνης στους φιλοξενούμενους του.
Fern Forest, Χαβάη. Τα πιο μικροσκοπικά σπίτια στον κόσμο.
2. Umbria, Ιταλία
Ο καλός ο πύργος… όλα τα χωράει. Επομένως, μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε ένα σούπερ στιλάτο σπίτι. Ο σχεδιασμός του εκμεταλλεύεται στο έπακρο τις καμπύλες του και έτσι κερδίζει χώρο.
Πύργος Umbria, Ιταλία. Πύργος Umbria στην Ιταλία.
3. Jamaica, Βερμόντ
Αυτό το μικρό και ξύλινο καλυβάκι φέρνει την πολύχρωμη Τζαμάικα στην καρδιά του πυκνού δάσους. Μην αφήσετε το μέγεθός του να σας ξεγελάσει, καθώς το σπίτι μπορεί να προσφέρει νυχτερινό καταφύγιο σε 5 άτομα.
Μικροσκοπικό σπίτι Jamaica, Βερμόντ Τα πιο μικροσκοπικά σπίτια στον κόσμο, Jamaica.
4. Olympia, Ουάσιγκτον
Αυτό το σπίτι είναι μικρό, φιλόξενο και άκρως χαριτωμένο. Μάλιστα, ξεχωρίζει για το ιδιαίτερο ρετρό ύφος του. Μπορεί το μέγεθός του να είναι περιορισμένο αλλά χωράει μέχρι και τζάκι.
Olympia, Ουάσιγκτον. Μικροσκοπικό σπίτι.
5. Cazadero, Καλιφόρνια
Αυτό το μικροσκοπικό σπίτι είναι στην καρδιά του αμερικάνικου δάσους. Είναι το ιδανικό σκηνικό για μια απόλυτα ρομαντική απόδραση.
Μικροσκοπικό σπίτι σε δάσος. Τα πιο μικροσκοπικά σπίτια στον κόσμο, μικροσκοπικά σπίτια, Ιδέες διακόσμησης, ιδέες για το σπίτι
6. Geyserville, Καλιφόρνια
Βγαλμένο από τις σελίδες του «Γκρέτελ και Χάνσελ» αυτό το παραμυθένιο σπίτι εντυπωσιάζει με το μέγεθος και την ιδιαίτερα παιχνιδιάρικη αισθητική του.
Μικροσκοπικό παραμυθένιο σπίτι. Μικροσκοπική κρεβατοκάμαρα.
7. Trieblach, Αυστρία
Αυτό το μικρό σπίτι βρίσκεται στην Αυστρία και προσφέρει μοναδική ευκαιρία απομόνωσης με φόντο ένα μαγευτικός και καταπράσινο τοπίο.
Ξύλινο  μικρό σπίτι. Εσωτερικό από ένα μικρό σπίτι στην Αυστρία.

8. Saint-Laurent-En-Caux, Γαλλία
Ένα ονειρεμένο σπίτι στη μέση ενός ειδυλλιακού κήπου που δίνει την ευκαιρία στον επισκέπτη του να ζήσει το δικό του παραμύθι στην γαλλική εξοχή.
Ένα μικροσκοπικό σπίτι στη Γαλλία. Μικρή κρεβατοκάμαρα.

Δείτε παρακάτω μερικά, ακόμη, πανέμορφα μικροσκοπικά σπίτια.
Ξύλινο μικροσκοπικό σπίτι με μικρή αυλή. Μικροσκοπική κουζίνα. Μικροσκοπικό καθιστικό. Μικροσκοπικό σπίτι με φωτισμό από λαμπάκια. Τα πιο μικροσκοπικά σπίτια για να πάρετε ιδέες για το σπίτι. Πολύχρωμο μικροσκοπικό σπίτι. Γκρι μικροσκοπικό σπίτι. Μικροσκοπικό σπίτι με γυάλινα παράθυρα και πόρτες. Ασπρόμαυρο μικροσκοπικό σπίτι.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.