Απαγορεύεται να βάφονται οι Ferrari ροζ!

Μέχρι πρότινος, οι υποψήφιοι αγοραστές εξωτικών αυτοκίνητων είχαν να την δυνατότητα να εξατομικεύσουν τα αυτοκίνητα που ήθελαν, σε ότι βαθμό ήθελαν.
Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που δεν τους άρεσε η διαθέσιμη χρωματική παλέτα του κατασκευαστή, οπότε πήγαιναν με δείγμα στο εργοστάσιο για το χρώμα που επιθυμήσουν στο supercar τους.
Γενικότερα, εάν είχες το χρήμα, έκανες ότι ήθελες. Όχι όμως και στη Ferrari. To ένα τρίτο περίπου τωv Ferrari είναι βαμμένες σε αποχρώσεις του κόκκινου. Άλλα δημοφιλή χρώματα είναι το ασημί, το μαύρο, το άσπρο και το σκούρο μπλε. Αυτό που δεν υπάρχει διαθέσιμο και το έχει «μπανάρει» η Ferrari, είναι το ροζ.
Σε δηλώσεις του στον αυστραλιανό Τύπο, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ferrari Αυστραλασίας Herbert Appleroth, ανέφερε ότι το ροζ δεν ταιριάζει με το ήθος της ιταλικής εταιρείας.
«Για να είμαστε ειλικρινείς, απλά δεν ταιριάζει στο γενικότερο ήθος μας. Είναι κανόνας της Ferrari. Λέμε όχι στο ροζ και όχι στις Pokémon Ferrari. Υπάρχουν τόσα χρώματα που δεν ταιριάζουν στο D.N.A. μας, αλλά και άλλα τόσα καταπληκτικά χρώματα, που όμως είναι ιδανικά για άλλες εταιρείες», είπε.

 news.com.au

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.