Δεν φαντάζεστε τι σκέφτηκε αυτή η γυναίκα για να μπει σε πάρκο της Disney

Η επίσκεψη σε ένα θεματικό πάρκο της Disney αποτελεί μία σημαντική οικονομική επιβάρυνση για τις οικογένειες σε όλον τον κόσμο. Οι γονείς κάνουν έρευνα αγοράς προκειμένου να βρουν ποια είναι η πιο οικονομική περίοδος για να το επισκεφθούν, ενώ έχουν τα αυτιά τους ανοιχτά για προσφορές ή προνομιακά πακέτα.
Μία γυναίκα από τις ΗΠΑ, ωστόσο, κατάφερε να βρει μία πρωτότυπη και πάρα πολύ οικονομική λύση, όταν θέλησε να επισκεφθεί το θεματικό πάρκο της Disney στη Φλόριντα. Μπορεί να σας φανεί απίστευτο, όμως η Τσέλσι Χερλάιν χρησιμοποίησε ένα πάσο που είχε αγοράσει το 1994!
«Όταν ήμουν τεσσάρων χρονών, είχαμε επισκεφθεί με τους γονείς μου το θεματικό πάρκο της Disney στη Φλόριντα. Είχαμε αγοράσει ένα τετραήμερο πάσο, πήγαμε κανονικά τις τρεις πρώτες ημέρες, αλλά την τέταρτη μέρα αρρώστησα και γυρίσαμε πίσω», εξηγεί η Τσέλσι Χερλάιν και προσθέτει: «είκοσι δύο χρόνια μετά, ο πατέρας μου βρήκε το παλιό εκείνο εισιτήριο και διαπίστωσε πως υπήρχε ακόμη μία ημέρα προς εξαργύρωση, η οποία ήταν ακόμα έγκυρη. Σκέφτηκα πως άξιζε να δω αν μπορούσα όντως να το χρησιμοποιήσω και αυτό έκανα».
Φυσικά, το εισιτήριο της Τσέλσι προξένησε την περιέργεια των υπαλλήλων στο πάρκο της Disney. «Όταν έφτασα στο ταμείο, πραγματικά δεν περίμενα το εισιτήριό μου να γίνει δεκτό. Δεν είχα πάρει καν κάποιον μαζί μου, ήταν μεγάλη έκπληξη. Η κοπέλα που εργαζόταν εκεί ήταν νεότερη από εμένα και μόλις είδε το εισιτήριο μου είπε «πωπω, δεν έχω ξαναδεί ένα τόσο παλιό εισιτήριο». Κάλεσε τον διευθυντή και μου συμπεριφέρθηκαν πολύ όμορφα».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.