Η 24χρονη που ταξιδεύει σε όλον τον κόσμο βγάζοντας 75.000 δολάρια τον μήνα

Η Αϊλίν Ανταλίντ άρχισε το ταξίδι της στον κόσμο των επιχειρήσεων μόλις στα 19 της χρόνια, όταν αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο «De La Salle» της Μανίλα των Φιλιππίνων με πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων. Στα 21 της αποφάσισε να εγκαταλείψει τη δουλειά της στη Deutsche Bank-από την οποία αμειβόταν με 300 δολάρια μηνιαίως-και να κάνει αυτό που από καιρό ήθελε: να γίνει μία από τους νομάδες του διαδικτύου (digital nomads)!
Για έναν χρόνο εργαζόταν ως freelance παρέχοντας υπηρεσίες γραφιστικής, προγραμματισμού και διαδικτυακού μάρκετινγκ. Κάθε φορά, όμως, εργαζόταν για έναν και μόνο πελάτη ακολουθώντας έναν χρυσό κανόνα: κάθε νέο της συμβόλαιο έπρεπε να της παρέχει τουλάχιστον τα διπλάσια από το προηγούμενο για να δεχθεί τη δουλειά!
Τον Μάιο του 2014 αποφάσισε να συνεργαστεί με μία φίλη της και να ιδρύσουν την Adalid Gear, μία επιχείρηση που πουλά online διάφορα αξεσουάρ υγείας και αθλητικών δραστηριοτήτων. Για τις ανάγκες της επιχείρησής της μετακόμισε στο Βέλγιο και τότε της ήρθε η ιδέα να δημιουργήσει και ένα blog με αντικείμενο τα ταξίδια και το ευ ζην. Το blog της λέγεται «I Am Aileen» και της επιτρέπει να ταξιδεύει μία φορά τον μήνα σε προορισμούς στην Ευρώπη και την Ασία.
Σήμερα, η Adalid Gear καταγράφει έσοδα 70.000 δολαρίων τον μήνα, ενώ η ίδια η Αϊλίν βγάζει γύρω στα 5.000 δολάρια τον μήνα από το σύνολο των διαδικτυακών της δραστηριοτήτων και παράλληλα ταξιδεύει σε όποια γωνιά του κόσμου επιθυμεί.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.