Μια Lamborghini Huracan στην υπηρεσία του… νόμου

Μια Lamborghini Huracan απέκτησε η ιταλική αστυνομία η οποία θα αναλάβει υπηρεσία στους δρόμους της Βόρειας Ιταλίας.
Το supercar θα χρησιμοποιηθεί για ειδικές αποστολές, όπως η επείγουσα μεταφορά αίματος και οργάνων, ενώ όταν δεν χρησιμοποιείται για τον παραπάνω σκοπό το όχημα θα περιπολεί τις εθνικές οδούς γύρω από την Μπολόνια, κυνηγώντας τους παραβάτες οδηγούς άλλων supercars..
Η Huracan με αστυνομική περιβολή είναι εξοπλισμένη με συσκευές καταπολέμηση του εγκλήματος, συμπεριλαμβανομένου ενός υπολογιστή ενώ διαθέτει επίσης  θήκη για όπλο.

Η Lamborghini Huracan κινείται από έναν ατμοσφαιρικό κινητήρας V10, ο οποίος απόδίδει 610 ίππους, αγγίζει τα πρώτα 100 χλμ. από στάση σε μόλις 3,2 δευτερόλεπτα ενώ η τελική της ταχύτητα προσδιορίζεται στα 325 χλμ./ώρα.
Πάντως η ιταλική αστυνομία διαθέτει ακόμη μία Huracan που περιπολεί τους δρόμους γύρω από την Ρώμη αλλά και μία Gallardo LP560-4 η οποία αναμένεται να αποσυρθεί στο μουσείο οχημάτων της αστυνομίας στη Ρώμη.
Στην Ελλάδα τα περισσότερα περιπολικά ούτε κατά διάνοια δεν μπορούν να κυνηγήσουν τα γρήγορα supercars των παραβατών ενώ αν το επιχειρήσουν είναι πολύ πιθανό να μείνουν είτε από μηχανική βλάβη είτε από έλλειψη καυσίμων…
Δείτε το σχετικό video:
https://www.youtube.com/watch?v=Bd97fPPN6NMrn

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.