Οπτική ψευδαίσθηση: Μπορείτε να εντοπίσετε ποιος φοράει τακούνια;

Αυτή η οπτική ψευδαίσθηση «τρελαίνει» το διαδίκτυο. Είναι μια απλή φωτογραφία στην οποία όμως είναι δύσκολο να εντοπίσεις ποιος φοράει πραγματικά τα τακούνια.

Στην εικόνα, δύο άνθρωποι είναι αγκαλιασμένοι – ο ένας κάθεται, ο άλλος όρθιος – αλλά είναι δύσκολο να καταλάβουμε σε ποιον ανήκουν… τα πόδια.

Οπτική ψευδαίσθηση
Δείτε προσεκτικά την φωτογραφία: Ποιος φοράει τακούνια;

Σε ένα Viral πλέον TikTok με 4 εκατομμύρια προβολές, η χρήστης @LaughsWithSel δημοσίευσε το συγκεχυμένο στιγμιότυπο σε ένα βίντεο.

«Στην αρχή νόμιζα ότι φορούσε ο άνδρας τακούνια», είπε στο κλιπ. «Μου πήρε τόσο πολύ για να δω τι πραγματικά συμβαίνει εδώ, γιατί νόμιζα ότι φορούσε το μπλε πουκάμισο και το λευκό παντελόνι και τις γόβες».

 

Spoiler

Αλλά αν κοιτάξετε προσεκτικά, στην πραγματικότητα πρόκειται για μια γυναίκα που σκύβει για να αγκαλιάσει έναν άνδρα που κάθεται. Μπορείτε να δείτε τα ανοιχτόχρωμα μαλλιά της να πέφτουν πάνω του καθώς σκύβει. Είναι πραγματικά ο άνδρας που κάθεται με το μωβ πουκάμισο, αν και η εικόνα σε κάνει να… απορείς.

«Ακόμη δεν μπορώ να το δω μετά από 5 χρόνια», έγραψε ένας χρήστης στα σχόλια.

«Για όσους ακόμη δεν μπορούν να το καταλάβουν, απλώς καλύψτε το κεφάλι του και το μωβ πουκάμισο», συμβούλεψε ένας άλλος.

«Είναι photoshop», πρότεινε κάποιος άλλος.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.