ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ – ΤΟΥ έκοψαν τα γεννητικά όργανα γιατί παρενοχλούσε σεξουαλικά γυναίκα

Το συμβάν καταγράφηκε την περασμένη Τρίτη σε προάστιο του Μουμπάι όπου ένας 27χρονος ζητούσε τα τελευταία δύο χρόνια επίμονα «σεξουαλικές χάρες» από την κατά 20 χρόνια μεγαλύτερη γειτόνισσά του. Μάλιστα, είχε πει στον σύζυγό της ότι την είχε ερωτευτεί προκαλώντας καυγάδες στο ζευγάρι.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, η γυναίκα, με τη βοήθεια δύο ανδρών από τη γειτονιά, παρέσυρε τον άνδρα σε ένα απόμερο σημείο κοντά σε σιδηροδρομικές γραμμές. Εκεί, τον έδεσαν σε ένα δέντρο και του έκοψαν τα γεννητικά του όργανα. Οι λεπτομέρειες σοκάρουν: Εν συνεχεία, τα έδωσαν σ’ εναν αδέσποτο σκύλο για να τα φάει.

Στο μεταξύ, η 47χρονη μητέρα δύο παιδιών μετέφερε τον 27χρονο σε νοσοκομείο, ώστε να μην πεθάνει από ακατάσχετη αιμορραγία.

Η 47χρονη μητέρα δύο παιδιών συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα μαζί με τους συνεργούς της και αντιμετωπίζει την κατηγορία της απόπειρας δολοφονίας.

Φωτογραφία: ANI

Πηγή: https://www.documentonews.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.