ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ: ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ διαστημόπλοιο που θα μεταφέρει 100 ανθρώπους στον Άρη!

Το Insight καταγράφει καθημερινά στοιχεία για το υπέδαφος του πλανήτη Άρη. Οι επιστήμονες συγκεντρώνουν σε καθημερινή βάση νέα δεδομένα για τον «κόκκινο πλανήτη». Το σχέδιο εγκατάστασης αποικίας στο Φεγγάρι έχει ήδη δρομολογηθεί με την συμμετοχή και του ιδιωτικού τομέα και ακολουθεί η αποικία στον Άρη. Δεν πρόκειται για σενάρια επιστημονικής συνεργασίας, αλλά για σχέδια που έχουν ήδη εκπονηθεί, κοστολογηθεί και υλοποιούνται.

Ο Έλον Μασκ, όντας ο άμεσος συνεργάτης της NASA, αλλά και ως ο άνθρωπος που εμπράκτως αποδεικνύει το όραμά του για την Κατάκτηση του Διαστήματος, δεν θα μπορούσε να απουσιάσει από αυτό το μεγάλο εγχείρημα της ανθρωπότητας. Παραμονές Χριστουγέννων αποκάλυψε το διαστημικό όχημα (περισσότερο σαν κάψουλα μοιάζει…), με το οποίο θα μεταφέρει τουλάχιστον 100 ανθρώπους στον Άρη, όπως ο ίδιος υποστηρίζει.

Ο ιδιοκτήτης της SpaceX απάντησε σε δεκάδες απορίες και ερωτήματα των πολιτών, αποκαλύπτοντας ότι το σκάφος θα είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα, αλλά και ένα νέο επεξεργασμένο αλουμίνιο, προφανώς ελαφρύτερο από άλλα μέταλλα.

«Θα κάνω μια πλήρη τεχνική παρουσίαση του Starship αφού πετάξει το δοκιμαστικό όχημα, που κατασκευάζουμε στο Τέξας, ελπίζω κάπου τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο», έγραψε στο Τwitter.

Δείτε την εικόνα που ανέβασε ο γνωστός δισεκατομμυριούχος και οραματιστής από το διαστημόπλοιο – κάψουλα:

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.