Η ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ Γκάλη για τον μικρό Χριστόφορο

Ο σπουδαιότερος Έλληνας μπασκετμπολίστας Νίκος Γκάλης προσφέρει μέσα από την πλατφόρμα του “CharityIdols” μια συλλεκτική «χρυσή» μπάλα Molten με την υπογραφή του και μας καλεί να συμμετάσχουμε στη δημοπρασία που θα γίνει, για τη στήριξη του μικρού Χριστόφορου.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Γκάλης γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

«Αγαπητοί φίλοι μου,

Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά, ημέρες αγάπης χαράς και αισιοδοξίας για όλο τον κόσμο. Δυστυχώς όμως αυτές τις γιορτινές ημέρες, ο μικρός μας φίλος ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ, δεν θα γιορτάσει σπίτι του αλλά θα συνεχίσει να δίνει τον τιτάνιο αγώνα του απέναντι σε μια πολύ σπάνια μορφή παιδικού όγκου του εγκεφάλου. Στην προσπάθεια μου να στηρίξω κι εγώ τον αγώνα του μικρού μας φίλου, προσφέρω μέσα από την πλατφόρμα του CharityIdols ( https://www.charityidols.gr/…/episimi-bala-molten-xrysi-spa… )μια Συλλεκτική Χρυσή Μπάλα Molten με την υπογραφή μου. Σας καλώ να συμμετέχετε κι εσείς στη δημοπρασία αυτή και να βοηθήσουμε τον μικρό ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ να βγει νικητής σε αυτήν την πολύ δύσκολη μάχη του. Σας εύχομαι Καλά Χριστούγεννα με υγεία, αγάπη και ειρήνη για όλο τον κόσμο!».

Αγαπητοί φίλοι μου, Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά, ημέρες αγάπης χαράς και αισιοδοξίας για όλο τον…

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.