ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 1.500 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ την Γερμανική Χριστουγενιάτικη Αγορά στην Ικτίνου

Με ζεστό κρασί Glühwein, και παραδοσιακά γερμανικά προϊόντα υποδέχτηκαν τους Θεσσαλονικείς στην Γερμανική Χριστουγεννιάτικη αγορά που στήθηκε στην Ικτίνου, το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου.

Το Thessaloniki Food Festival μαζί με το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, «μετέφεραν» τον κόσμο στις χριστουγεννιάτικες αγορές της Γερμανίας και υποδέχτηκαν τους 1500 και πλέον Θεσσαλονικείς. Η  Χαρίκλεια Μάρμε με τη ζεστή φωνή της και οι μουσικοί Παύλος Νίκου και Βασίλης Μελαχρινός παρουσίασαν τραγούδια στο κλίμα των ημερών και η εκδήλωση εξελίχθηκε σε πάρτι με πολύ χορό και ξεφάντωμα από μικρούς και μεγάλους, δίνοντας πνοή στην πρόσφατα αναπλασμένη οδό Ικτίνου.

Ο Αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης και Διεθνών Σχέσεων Σπύρος Πέγκας, σημείωσε: «Η καλή συνεργασία μεταξύ του Ελληνογερμανικού Επιμελητήριου και του Δήμου Θεσσαλονίκης έφεραν αυτό το όμορφο αποτέλεσμα και χαιρόμαστε που το Thessaloniki Food Festival έχει κερδίσει μία μεγάλη αναγνωρισιμότητα. Η εκδήλωση αυτή ήταν η πρώτη και θα υπάρξει συνέχεια σε μεγαλύτερα μεγέθη».

Ο Διευθυντής του Παραρτήματος Β. Ελλάδος του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, κ. Matthias Hoffmann, σχολιάζοντας τη διαφορετική αυτή εκδήλωση ανέφερε: «Στο πνεύμα αυτών των ημερών είναι σημαντικό να πραγματοποιούνται δράσεις, όπου συναντιούνται άνθρωποι και πολιτισμοί. Η πρώτη Γερμανική Χριστουγεννιάτικη Αγορά ήταν μία άριστη ευκαιρία ώστε μέλη, συνεργάτες, φίλοι του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, αλλά και οι δημότες της Θεσσαλονίκης να ζήσουν το κλίμα των εορτών, σε μια εκδήλωση διαφορετική από τις γνωστές επιχειρηματικές διοργανώσεις του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου.»

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Γενικού Προξενείου της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας.

Το ραντεβού κλείστηκε για του χρόνου με μεγαλύτερη διάθεση από όλους τους επιχειρηματίες της περιοχής να συμμετέχουν στην όμορφη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση.

germaniki.jpg

germanikki1.jpg

gemaniki2.jpg

gemaniki3.jpg

Πηγή: http://www.thestival.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.