Ο κανιβαλισμός της προσωπικής ζωής ενός παιδιού με famous γονεις και ο νέος τύπος paparazzi που παραμονεύει στα social media να δει τι ανέβασες

Πρώτο θέμα σε πολλά sites το που έκαναν πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν ο γιος της Μενεγακη και οι κόρες του Κωστοπουλου.

Πηγη των δημοσιευμάτων οι φωτογραφίες αλλά και το βίντεο  που ανέβασαν τα παιδιά στα social media για να τις δουν οι φίλοι τους.

Αυτο δεν είναι δημοσιογραφία, είναι ένα νέο είδος κανιβαλισμού που στερεί από μια παρέα εφήβων το δικαίωμα να βγει και να διασκεδάσει πρωτοχρονιάτικα όπως θα έκανε μια οποιαδήποτε άλλη παρέα παιδιών στην ηλικία τους.

Και παράλληλα αναδεικνύει μια νέα μορφή τεμπέλικου παπαρατσισμου με τον paparazzi πλέον να μην ξεροσταλιάζει με μια φωτογραφική μηχανη στο χέρι στους δρόμους για να βρει το θέμα του αλλά να παραμονεύει στα social media και να περιμένει το θύμα του να ανεβάσει το υλικό της δουλειάς του.

Για όσους αναρωτηθούν και τι έγινε ας σκεφτούν ότι τέτοιου είδους ειδήσεις γίνονται viral στο google και επισκιάζουν αλλά σημαντικότερα θέματα τα οποία αξίζουν μεγαλύτερη προβολή.

Με κάθε ένα κλικ σε ένα τέτοιο άρθρο δίνεις το δικαίωμα στην κάθε google να προβάλει όλο και περισσότερο ανούσια θέματα και να αφήνει να χάνονται αξιόλογες ειδήσεις στα αζήτητα των μηχανών αναζήτησης.

kalinda

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.