Μυστικός γάμος για την Έλενα Ράπτη – ΦΩΤΟ

Την πανέμορφη στιγμή της ζωής της μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η βουλευτής της ΝΔ Έλενα Ράπτη, η οποία αποκάλυψε μέσω instagram ότι παντρεύτηκε τον σύντροφό της. Παράλληλα ανήρτησε και φωτογραφίες από το μυστήριο.

“Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια πανέμορφη στιγμή της ζωής μου. Πριν από λίγο καιρό ο σύντροφος μου κι εγώ ενωθήκαμε με το Ιερό Μυστήριο του γάμου. Παντρευτήκαμε όπως ακριβώς το είχαμε ονειρευτεί! Σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο προσευχηθήκαμε στο Θεό να μας χαρίσει έναν ευλογημένο γάμο και μια ζωή με αγάπη, σεβασμό και πίστη” έγραψε η Έλενα Ράπτη στην ανάρτησή της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια πανέμορφη στιγμή της ζωής μου. Πριν από λίγο καιρό ο σύντροφος μου κι εγώ ενωθήκαμε με το Ιερό Μυστήριο του γάμου. Παντρευτήκαμε όπως ακριβώς το είχαμε ονειρευτεί! Σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο προσευχηθήκαμε στο Θεό να μας χαρίσει έναν ευλογημένο γάμο και μια ζωή με αγάπη, σεβασμό και πίστη 🙏❤️ @celiakritharioti

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena Rapti🙏🏼 (@rapti_elena_official) στις

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.