Άνδρες στρίπερ αποκαλύπτουν παράξενες καταστάσεις που τους έχουν συμβεί

Πόσο δύσκολη μπορεί να είναι μια βραδιά ενός άνδρα στρίπερ; Αρκετά, ειδικά αν αυτός έχει προσκληθεί να εργαστεί σε ένα ιδιωτικό πάρτι, όπως αποκαλύπτουν οι ίδιοι.

Η βρετανική Sun φιλοξενεί τις ιστορίες τριών ανδρών, που διηγούνται όσα παράξενα τους έχουν συμβεί και ζητηθεί εν ώρα εργασίας.

strippers2

Ο 26χρονος Floris Schtaz εργάστηκε ως στρίπερ σε πάρτι και κυρίως μπάτσελορ πάρτι για περίπου τρία χρόνια και μοιράζεται τις εμπειρίες του. Σε ένα πάρτι που είχε πάει μια μέλλουσα νύφη έριξε πάνω της ένα ποτήρι κρασί και τελικά κατέληξε γυμνή ακριβώς όπως και οι στρίπερ. Δεν σταμάτησε μάλιστα εκεί αλλά άρχισε να βγάζει μαζί τους φωτογραφίες.

Σε ένα άλλο πάρτι, η μέλλουσα νύφη πίστευε ότι θα καταλήξει στο κρεβάτι με τον στρίπερ και μάλιστα η μητέρα του γαμπρού ήταν εκεί και ενθάρρυνε να γίνει αυτό. Ο ίδιος λέει ότι είναι πάντα πολύ προσεκτικός, ώστε να μην γίνει παρεξήγηση και βάζει πάντα τα όρια του.

strippers2b

Ο 28χρονος Marshall Arkley από το Λονδίνο εργαζόταν για τέσσερα χρόνια σε ένα νυχτερινό κέντρο. Όταν τον έκλειναν για ιδιωτικές παραστάσεις δεν ήταν λίγες οι γυναίκες που τον έγδυναν, καθώς γι’ αυτές δεν ήταν κάτι ασυνήθιστο.

Μια άλλη γυναίκα είχε φτάσει στο μαγαζί με μια μεζούρα προσπαθώντας να μετρήσει τους στρίπερ ενώ μια άλλη του προσέφερε 500 λίρες για μία παράσταση, στην οποία θα της επέτρεπε να ακουμπήσει το σώμα του σε όποιο σημείο ήθελε.

strippers3

Ο 27χρονος Ash Edelman κάνει στριπτίζ από το 2014. Όπως ξεκαθαρίζει δεν μπλέκει τη δουλειά με την προσωπική ζωή και έχει αναγκαστεί πολλές φορές να σταματήσει κάποια νύφη που θέλει να το πάει λίγο παρακάτω.

Η πιο παράξενη πρόταση που του έχει γίνει όπως λέει ο ίδιος είναι βρεθεί ερωτικά με έναν άνδρα έναντι 80.000 λιρών την οποία αρνήθηκε. Αυτό που προσπαθεί είναι να είναι επαγγελματίας και νιώθει τυχερός για τη δουλειά που κάνει.

strippers1

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.