«Σας χαιρετώ, δεν μπορώ να σας καλέσω στην κηδεία μου»

Με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου του, «Μονόλογοι στις λυκαυγές», ο Μίκης Θεοδωράκης κάλεσε φίλους στο σπίτι του στην Ακρόπολη, κάνοντας αναδρομή στη ζωή του και εκφράζοντας την ανησυχία του για το μέλλον της χώρας, όπως επίσης και για τους χειρισμούς του ΣΥΡΙΖΑ.
Η φράση που κλείνει το τελευταίο του βιβλίο είναι «ο Χάρος είναι φιλαράκος μου», με τον επίλογο να βρίσκεται στο ίδιο μήκος κύματος. «Σας χαιρετώ, δεν ξέρω πότε θα τα ξαναπούμε, δεν μπορώ να σας καλέσω στην κηδεία μου», είπε, εκφράζοντας την επιθυμία του να πάει στο Βραχάτι. 
«Εδώ και πολύ καιρό είμαι πλήρης ημερών», είπε στην παρουσίαση του βιβλίου του, σημειώνοντας πω ο Χάρος τον έχει «καλέσει σε χορό μέσα από το τραγούδι του ‘Περιβόλια’».
«Ό,τι και αν γίνει τον Χάρο θα τον νικήσω, κι ας έρθει, είναι φιλαράκος μου», είπε αφήνοντας αποσβολωμένους του φίλους του και τόνισε ότι, η παρηγοριά του είναι ότι θα ξαναδεί τους δικούς του.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.