Μοναδικό θέαμα στην Καστοριά: Παίζει πιάνο στη μέση της λίμνης – Εντυπωσιακές εικόνες

Η πιανίστα Έλενα Ξυδιά εντυπωσιάζει  ξανά με τις εκπληκτικές εμφανίσεις της. Αυτή τη φορά έπαιξε πιάνο στη μέση της λίμνης στην Καστοριά δημιουργώντας μαζί με τον Λαρισαίο σκηνοθέτη, Πασχάλη Μάντη ένα υπέροχο θέαμα.

Η Έλενα Ξυδιά γνωστή και ως η «ιπτάμενη πιανίστα», καθώς έπαιξε πιάνο στον αέρα πάνω από την κοιλάδα των Τεμπών, έδειξε για άλλη μια φορά τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο να προβάλει εξαιρετικά την φυσική κληρονομιά της Ελλάδας.

Παίζει πιάνο στη μέση της λίμνης στην Καστοριά

Η εμφάνισή της στη μέση της λίμνης της Καστοριάς έχει κερδίσει για ακόμη μια φορά τις εντυπώσεις όλων.

Το πιάνο μεταφέρθηκε με ειδική πλωτή πλατφόρμα μέχρι τη μέση της λίμνης, ενώ η Έλενα μετέβη εκεί με βάρκα. Στη συνέχεια, άρχισε να παίζει τα αγαπημένα της κομμάτια, δημιουργώντας μια μαγευτική ατμόσφαιρα στο όμορφο φυσικό τοπίο της Καστοριάς.

Παίζει πιάνο στη μέση της λίμνης στην Καστοριά

Τo event διοργανώθηκε, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, onlarissa.gr,  στo πλαίσιo της προσπάθειας για την προώθηση της πολιτιστικής και φυσικής κληρονομιάς της Καστοριάς και έγινε πραγματικότητα χάρη στη συνεργασία της κα Ξυδιά με τον Δήμο Καστοριάς.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.