Τα ζώδια για το 2019…

Φίλες και φίλοι,

Ξεκινώ με τις ευχές μου για χαρούμενες γιορτές και μια υπέροχη Πρωτοχρονιά με υγεία και στιγμές γεμάτες ζεστασιά. 

Στην παρούσα εργασία θα παραθέσω κάποιες σκέψεις / παρατηρήσεις / οδηγίες ανά ζώδιο (εδώ καταπιάνομαι με τα πρώτα 6 ζώδια) λαμβάνοντας υπόψη τις πλανητικές διελεύσεις του 2019.  Διαβάζετε, όπως πάντα, τόσο τα του ζωδίου (δηλ. του Ηλίου στο χάρτη σας), όσο και τα του ωροσκόπου σας. Για τα 6 τελευταία ζώδια επιλέξτε το γ΄μέρος της μελέτης μου εδώ https://www.denisediamanti.gr/research/zodia-2019-lastpart-denise/

Κριός 2019

Εξαιρετική εποχή ανάπτυξης, επέκτασης, εποικοδομητικής – καρποφόρας ωρίμανσης. Εύνοια σε οτιδήποτε σχετίζεται με σπουδές, ταξίδια, μεγάλες συμφωνίες, νομικές υποθέσεις, τεκνοποίηση. Αλλαγή στρατηγικής στον τρόπο διαχείρισης των χρημάτων ή αλλαγή στις πηγές του εισοδήματος, νέα άποψη όσον αφορά στις προσωπικές προτεραιότητες, αλλά και στα μοτίβα που φέρνουν ικανοποίηση κι απόλαυση. Πιθανές καθυστερήσεις στην υλοποίηση των σχεδίων ή ενδεχόμενα προβλήματα προερχόμενα από γραφειοκρατία, ανωτέρους (άτομα κύρους στα επαγγελματικά) ή πρεσβυτέρους στην οικογένεια. Αναγκαιότητα για επίγνωση ευθύνης και ορίων προσδιοριζομένων εκ των συνθηκών κυρίως για τους γεννημένους στο β’ δεκαήμερο του ζωδίου. Επιτυχία κι εξέλιξη μέσ’ από σκληρή εργασία, υπομονή και δημιουργική επιμονή. Μοιραίες αλλαγές ζωής για τους γεννημένους στις 10-11-12-13/4.  Έως το Μάρτιο του 2019 τελικές αποφάσεις /ανατροπές για τους Κριούς της 18-19/4. Καλή σας χρονιά!

Ταύρος 2019

Εποχή όπου η εύνοια προέρχεται από οτιδήποτε συνδέεται με κοινά οικονομικά, κληρονομικά, εφάπαξ, αποζημιώσεις, χρήματα του/ της συντρόφου. Εσωτερική αναγέννηση. Εξαιρετική εποχή για ψυχοθεραπεία κι ανάκτηση αυτοεκτίμησης / αυτοπεποίθησης. Σταθερότητα στις κινήσεις / αποφάσεις και στ’ αποτελέσματα για τους Ταύρους του β’ δεκαημέρου. Προετοιμασία για πολύ μεγάλες, καρποφόρες αλλαγές ζωής και βάσεις για περαιτέρω ανάπτυξη για τους γεννημένους στις 10-11-13/5. Πιθανές καθυστερήσεις / δυσκολίες στο δρόμο ορισμένων με ημερομηνία γεννήσεως μετά τις 16/5. Διάθεση ανατροπών / αλλαγών / ανεξαρτητοποίησης  / ρήξης με δεδομένα που δεν ικανοποιούν (από το Μάρτιο του 2019 και μετά) για τους γεννημένους από τις 20/4 έως και τις 26/4. Έμπνευση για νέα σχέδια. Σπουδές, νομικές υποθέσεις, υλοποίηση φιλοδοξιών πάσης φύσεως σε πολύ καλή τροχιά, πιθανώς όμως μεταβατική, με τελική ευνοϊκή κατάληξη μέσα στο 2020, κυρίως για τους Ταύρους του β’ δεκαημέρου, αλλά και για τους γεννημένους στις αρχές του γ’ δεκαημέρου. Καλή σας χρονιά!  

Δίδυμοι 2019

Ένα έτος γεμάτο ευκαιρίες προερχόμενες από τις «σωστές» συναναστροφές, αλλά κι από την έξυπνη διαχείριση των πάσης φύσεως σχέσεων / συνεργασιών. Δάσκαλοι, σύμβουλοι, ιατροί, σύντροφοι, μέντορες υποστηρίζουν την εξέλιξη προς ένα καλύτερο αύριο. Διαδικασίες διαπραγμάτευσης οδηγούν σε ξεκαθαρίσματα, ειδικά σ’ επίπεδο κοινών οικονομικών συμφερόντων. Μοιραίες αλλαγές ζωής για κάποιους γεννημένους στις 25-26-27-28-29/5. Αναγκαιότητα για ψύχραιμη, λογική, αυστηρή αντιμετώπιση / διαχείριση της ύλης και των αποθεμάτων. Εξέλιξη στο πλαίσιο μιας σημαντικής προσωπικής σχέσης (βλ. γάμος / σχέση συμβίωσης) ή ενός συνεταιρισμού τέτοια, ώστε να τεθούν οι βάσεις για ένα ουσιωδώς ποιοτικότερο μέλλον για αρκετούς. Διλήμματα / ρίσκα / σύγχυση / αυταπάτη / μη ελεγχόμενες ανατροπές: έννοιες – κλειδιά για κάποιους με ημερομηνία γεννήσεως από τις 4/ 6 έως και τις 8/ 6. Αλλαγή πλεύσεως για αρκετούς Διδύμους γεννημένους στις 9-10-11/6, ειδικά κατά το β’ εξάμηνο της χρονιάς. Καλή σας χρονιά!  

Καρκίνος 2019

Μια χρονιά γεμάτη ενδιαφέρον, καθώς υπάρχει σαφής ένδειξη για ευκαιρίες προαγωγής στο εργασιακό περιβάλλον, αλλά και για βελτίωση της φυσικής κατάστασης ή της καθημερινής ρουτίνας ως εμπειρία. Τόσο η δική σας γνώση και θετική προαίρεση, όσο και η ευγενική συνδρομή ορισμένων σημαντικών συμβούλων / δασκάλων μπορούν να κάνουν τη διαφορά στον τρόπο ζωής και στην ουσιαστική φροντίδα του πολυτιμότερου συμμάχου σας που φέρει το όνομά σας! Ευκαιρίες υπάρχουν και κάνουν την εμφάνισή τους (ειδικά από το Μάρτιο του 2019 και μετά) , τόσο εντός, όσο κι εκτός συνόρων, ειδικά για τους γεννημένους στο α’ και στο β’ δεκαήμερο. Τονισμένη η διαίσθηση, αλλά και η έμπνευση κι ο ρομαντισμός για τους γεννημένους στις 6-7-8-9-10/7. Όλα στη ζωή φυσικά κερδίζονται με κόπο, υπομονή και συναίσθηση των προσωπικών ευθυνών και των όρων του παιχνιδιού. Αυτό φαντάζει τώρα πιο σημαντικό για τους Καρκίνους του β’ δεκαημέρου που καλούνται να ξεκαθαρίσουν το τοπίο της ζωής τους σε κάθ’ επίπεδο και, με όποιο κόστος,  να προχωρήσουν μπροστά. Μοιραίες αλλαγές ζωής για ορισμένους γεννημένους στις 12-13-14-15/7. Καλή σας χρονιά!    

Λέων 2019

Πολύ σημαντική χρονιά θ’ αποδειχθεί πιθανότατα το 2019 για τους Λέοντες, καθώς φαίνεται να υπάρχει μια ιδιαίτερη… «προώθηση» σε ζητήματα που αποτελούν το δικό σας τερέν εννοιολογικά: δημιουργικότητα, τέχνες, παιδί – τεκνοποίηση, επιχειρηματικότητα, (τυχερά) παιχνίδια, αθλητισμός, χαρά, υλοποίηση επιθυμιών πάσης φύσεως, ανανέωση κι αναζωογόνηση μέσ’ από χόμπυ / δραστηριότητες, αναψυχή είναι λέξεις / φράσεις – κλειδιά για το ζώδιό σας. Το τίμημα της όλης υπόθεσης φαίνεται να εντοπίζεται κάπου στην επίγνωση της ευθύνης του εαυτού σας, των επιλογών, αλλά και της καθημερινής στάσης / συμπεριφοράς / τακτικής σας, τόσο στην επαγγελματική ρουτίνα, όσο και στη φροντίδα του οργανισμού σας. Τι απαιτεί η εποχή; σκληρή εργασία, αλλά και σωστό πρόγραμμα με επιμέλεια, έτσι ώστε να έχετε υγεία κι ευεξία. Παράλληλα, διαχειριστείτε την τάση «σπατάλης» αποφεύγοντας τις επικίνδυνες οικονομικές (ή συναισθηματικές) επενδύσεις. Σε κάποιες περιπτώσεις πιθανώς θα χρειαστεί να «τρέξετε» για προβλήματα πρεσβυτέρων μελών της οικογένειας είτε θα αντιμετωπίσετε δύσκολες καταστάσεις συνδεόμενες  με «ανωτέρους» στο χώρο της δουλειάς. Καθυστερήσεις / ζητήματα προς στωική διαχείριση αφορούν περισσότερο ορισμένους με ημερομηνία γέννησης μετά τις 18/8. Η ζωή φαίνεται ν’ ανατρέπεται οριστικά, με εξελίξεις (στην καριέρα / στην οικογένεια / σε οτιδήποτε συνιστά «επίκεντρο» της ζωής σας) που αλλάζουν άρδην το τοπίο και τη μελλοντική προοπτική για πολλούς Λέοντες του Ιουλίου, κυρίως από το Μάρτιο του 2019 και μετά. Καλή σας χρονιά!

Παρθένος 2019

Μια χρονιά ιδιαιτέρως σημαντική για πολλούς / πολλές Παρθένους είναι αυτή του 2019, καθώς φαίνεται να τίθενται σοβαρές βάσεις για το αύριο μέσα από τη δική σας υπεύθυνη, αλλά παράλληλα δημιουργική επιλογή / τακτική. Εύνοια ή ευεργετική / αυξητική αλλαγή: μοτίβο που σας αφορά κυρίως σε οτιδήποτε σχετίζεται με την οικογένεια, το σπίτι / το χώρο / την έδρα / την ακίνητη περιουσία. Μετοίκηση στο εξωτερικό ή απλή μετακόμιση; ναι, είναι ένα σενάριο για ορισμένους. Καλωσόρισμα σε νέο μέλος οικογενείας; μα φυσικά, ο ερχομός ενός παιδιού είναι μία από τις πλέον πιθανές ερμηνευτικά οδούς, όπως και η φιλοξενία αγαπημένου προσώπου. Επιχειρήσεις / τέχνες / αθλητισμός /δημιουργικές δραστηριότητες: εδώ θα τα πάτε εξαιρετικά, ειδικά αν έχετε γενέθλια στο β’ δεκαήμερο και στις αρχές του γ’ δεκαημέρου, γιατί απλούστατα διαφαίνεται η δική σας απόφαση να αφοσιωθείτε υπεύθυνα σ’ αυτό που θα επιλέξετε. Ο έρωτας θυμίζει «παρελθόν» ή όρια / εμπόδια που προέρχονται από τις συνθήκες (στάση πρεσβυτέρων ατόμων που αντιμάχονται τη σχέση σας ή χιλιομετρική / ηλικιακή…απόσταση). Από το Μάρτιο του 2019 (και συνεχίζουμε μέσα στο 2020) η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς και συνδέεται κυρίως με το εξωτερικό, τις σπουδές, τα ταξίδια, τις νομικές υποθέσεις, την τεκνοποίηση και κάθε λογής μεγάλη προσδοκία, ειδικά αν μιλάμε για Παρθένους του Αυγούστου. Μοιραίες αλλαγές ζωής για ορισμένους γεννημένους στις 28-29-30-31/8, 1/9. Προσέξτε την εξιδανίκευση ή τουλάχιστον την υπέρμετρη …αισιοδοξία (που πολλάκις μεσοπρόθεσμα / μακροπρόθεσμα οδηγούν σε …κατάρρευση) στη θέαση των καταστάσεων σε σχέσεις / συνεργασίες οι γεννημένοι από τις 6/9 έως και τις 10/9.  Όταν κάνουμε σχέδια, ο Θεός γελάει: φράση που θα θυμηθείτε μέσα στο 2019 ενδεχομένως ορισμένοι / ες που γεννηθήκατε  από τις 5/9 έως και τις 13/9. Καλή σας χρονιά!

Ζυγός 2019

Αν κάτι «οφείλετε» να κάνετε μέσα σε τούτη τη χρονιά, λοιπόν, είναι τα εξής: ν’ ανοίξετε ένα παράθυρο αισιοδοξίας και θετικότητας στη σκέψη, να επικοινωνήσετε περισσότερο, να καταπιαστείτε με νέα πεδία γνώσης – επιμόρφωσης, να τα βρείτε με τα αδέλφια, τα ξαδέλφια, τους γείτονες και με οποιονδήποτε τυχόν είχατε παρεξηγηθεί στο παρελθόν, να εστιάζετε σε οτιδήποτε σας ενώνει με τον περίγυρο, ν’ αλλάξετε / να αγοράσετε μεταφορικό μέσον, να διαπραγματευτείτε και κάπου να…συμφωνήσετε, να ασχοληθείτε ενεργά με το εμπόριο ή τη διδασκαλία ή με δραστηριότητες που συνδέονται με το λόγο (πχ. δημοσιογραφία / συγγραφή / διδασκαλία / γραμματειακά / νομικά). Οι μικρές διαδρομές / εκδρομές είναι το φόρτε σας, επίσης, για φέτος. Επαγγελματικά περιβάλλοντα / αντικείμενα που δεν σας εμπνέουν / εκφράζουν μάλλον…σας διώχνουν ή τα διώχνετε. Συνεπώς, έχετε κάθε λόγο να βρείτε – τουλάχιστον – ένα χόμπυ (πχ. καλλιτεχνική απασχόληση) που να σας κάνει να εκτονώνετε κάθε εσωτερική πίεση. Σημαντικές αλλαγές  / ξεκαθαρίσματα διαφαίνονται στον ορίζοντα για πολλούς / πολλές του ζωδίου, αλλαγές που σχετίζονται με σπίτι / χώρο / ακίνητη περιουσία.  Υπολογίστε, παράλληλα, σε πιέσεις προερχόμενες από μεγαλύτερα πρόσωπα εντός της οικογενείας, ειδικά αν γεννηθήκατε στο β’ και στις αρχές του γ’ δεκαημέρου. Φροντίστε τη φυσική σας κατάσταση και σεβαστείτε τις ανάγκες του οργανισμού σας. Έως το Μάρτιο του 2019 οι ανατροπές σε σημαντικές σχέσεις / συνεργασίες/ στο γάμο κρίνονται πιθανές για τους γεννημένους στις 20-21-22/10. Μοιραίες αλλαγές στον ορίζοντα για τους Ζυγούς της 13-14-15-16/10.  Καλή σας χρονιά!

Σκορπιός 2019

Στα θετικά της νέας χρονιάς είναι φυσικά η αυξητική τάση στο εισόδημα! Παράλληλα, ωστόσο, θυμηθείτε πως τείνετε να κάνετε λάθη διαχείρισης και να «ξοδευτείτε» ορισμένες φορές χωρίς λογική επενδύοντας αυθόρμητα τόσο στο χρήμα, όσο και στο συναίσθημα. Η ανάγκη να απολαμβάνετε τη στιγμή, αλλά και να θέσετε εαυτόν σ’ ένα καλύτερο σκαλί στην …ιεραρχία της εκτιμήσεώς σας είναι μάλλον έντονη πλέον. Από το Μάρτιο του 2019 οι έννοιες της αλλαγής / ανεξαρτητοποίησης / ανατροπής συνδέονται άρρηκτα με τους Σκορπιούς του Οκτωβρίου και αφορούν τόσο τις σημαντικές προσωπικές σχέσεις, όσο και συνεργασίες επαγγελματικού περιεχομένου. Διλήμματα, καθυστερήσεις, προβληματισμούς, αλλά και περισσότερη κούραση βιώνουν πιθανότατα οι εκπρόσωποι του ζωδίου με ημερομηνία γενεθλίων μετά τις 18/11. Υγιή μπορούν να χαρακτηριστούν τα ξεκαθαρίσματα τόσο στη σκέψη, όσο και στους «λογαριασμούς» με τον περίγυρο, αν γεννηθήκατε στο β’ δεκαήμερο του ζωδίου. Για πολλούς εξ’ υμών της 6-7-8-9-10/11 ο ρομαντισμός χτυπάει …»κόκκινο» με αποτελέσματα «ηχηρά» τόσο στην καλλιτεχνική δημιουργία, όσο και στο συναισθηματικό κομμάτι της εμπειρίας του 2019. Καλή σας χρονιά! 

Τοξότης 2019

Η νέα χρονιά έχει ένα χρώμα…περίεργο και μάλλον αμφιλεγόμενο ή αινιγματικό για εσάς. Για τους περισσότερους, αν μη τι άλλο, συζητώ για μια χρονιά γεμάτη όνειρα. Τα όνειρα μπορεί να σχετίζονται με ταξίδια, σπουδές, υλοποίηση μεγάλων επιθυμιών ζωής, άνοιγμα οριζόντων, τεκνοποίηση, μετοίκηση, μετακόμιση, ελευθερία! Αυτό που έχετε κάθε λόγο να προσέχετε, είναι …τα κιλά σας! Ειδικά για τους γεννημένους στο β’ και στο γ’  δεκαήμερο θα έλεγα πως το έτος του 2019 μπορεί να φέρει μεγάλες και θετικές αλλαγές πλεύσεως προς την κατεύθυνση που εσείς θα ορίσετε και θα κουμαντάρετε, σε ένα χρυσό συνδυασμό με την ευγενική χορηγία της… τύχης! Έμπνευση, διαίσθηση, ωριμότητα, εμπειρία και λογική σε στενή «συνεργασία» μεταξύ τους δύνανται να δώσουν εξαιρετικά αποτελέσματα και να διαφοροποιήσουν το τοπίο στην οικογενειακή ζωή ή σε ζητήματα που άπτονται των ακινήτων  / του χώρου / της έδρας / του σπιτιού μέσα από διεξόδους που θα συναντήσετε στο διάβα σας. Σαφώς κι έχετε λόγους να δράσετε με στρατηγική κι αυτοκυριαρχία στα οικονομικά, έτσι ώστε να πετύχετε το καλύτερο θέτοντας βάσεις για ένα σταθερότερο μέλλον. Έκτακτα ζητήματα / αλλαγές πιθανώς προκύπτουν και σας κάνουν να τρέχετε ή να αγχώνεστε λίγο παραπάνω ενίοτε στην καθημερινότητα, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Διαχειριστείτε το στρες και τη νευρικότητα και μην αμελήσετε τυχόν ξαφνικές ενοχλήσεις που δίνουν ένα προμήνυμα για τη φυσική σας κατάσταση. Μοιραίες αλλαγές είναι στο μενού για κάποιους γεννημένους από τις 27/11 έως και την 1/12. Οι έννοιες της σύγχυσης /  του διλήμματος / του ρίσκου / της αυταπάτης / της μη ελεγχόμενης ανατροπής αποτελούν «κλειδιά» για κάποιους με ημερομηνία γεννήσεως από τις 6/12 έως και τις 13/12, οι οποίοι και πρέπει να προσέξετε διπλά τις αποφάσεις σας, έτσι ώστε να καταφύγετε στην πιο ενδεδειγμένη επιλογή. Καλή σας χρονιά! 

Αιγόκερως 2019

Το βέβαιον για εσάς είναι ότι οι έννοιες της υπευθυνότητας, της εγκράτειας, της επιφύλαξης και της εργατικότητας είναι βούτυρο για το ψωμάκι σας, οπότε δεν έχετε να φοβηθείτε και πολλά. Το 2019 έχει κάτι καινούργιο να δώσει, κάτι που για τους Αιγόκερους, ναι, είναι σημαντικό: είναι η αίσθηση ενός Θεού μέσα σας, εκείνη η διαίσθηση, η φωνή και η πίστη, αλλά και τόσες συμπτώσεις που τελικά φέρνουν πιθανώς την πεποίθηση ότι κάπου, όχι, δεν είστε μόνοι / μόνες. Η υποστήριξη έρχεται, γιατί πρώτον το αξίζετε και δεύτερον κάπου πάντα υπάρχουν άνθρωποι που εκτιμούν τη στάση σας και σας προωθούν είτε φαίνονται είτε δεν φαίνονται. Το θέμα είναι ότι μέσα από τις διαδικασίες αναδύεται ένα αξιόλογο είδος έμπνευσης η οποία οδηγεί στις ιδέες που θα σας λύσουν τελικά τα χέρια. Εποικοδομητικές αλλαγές και ξεκαθαρίσματα (σε σχέσεις / συνεργασίες / περιβάλλον) είναι στο πρόγραμμα για τους Αιγόκερους του β’ δεκαημέρου. Μοιραίες αλλαγές διαφαίνονται για ορισμένους της 10-11-12-13/1. Ιανουάριος και Φεβρουάριος του 2019 πιθανώς φέρνουν αλλαγές / ανατροπές σε θέματα ακίνητης περιουσίας / σπιτιού / χώρου / έδρας / οικογένειας , αν έχετε γενέθλια στις 18-19/1. Από το Μάρτιο του 2019 (και το σόου συνεχίζεται και μέσα στο 2020) πολλά αλλάζουν -θετικά- για τους γεννημένους μέσα στο Δεκέμβριο: είναι ο αναπάντεχος, κεραυνοβόλος έρως; μια τυχερή εγκυμοσύνη; μια αλλαγή πλεύσης ή μια ιδιόμορφη  / ανορθόδοξη λύση – διέξοδος για τα επιχειρηματικά / καλλιτεχνικά σχέδια ή ένα τυχερό ποσόν που φθάνει στα χέρια σας; Καλή σας χρονιά!

Υδροχόος 2019

Έχει να δώσει κάτι η νέα χρονιά; η απάντηση είναι απερίφραστα ναι! το θέμα είναι να εστιάσετε στο πώς θα λάβετε, που σημαίνει ότι: α) ασχολείστε ενεργά με φίλους, γνωριμίες, συλλόγους, εταιρίες, πολιτική, επιστήμη β) επικεντρώνεστε σε υγιείς, καινοτόμες ιδέες γύρω από τους προσωπικούς κι επαγγελματικούς στόχους γ) παραμένετε κοινωνικοί, ανοιχτοί, ενωτικοί με τους ανθρώπους τριγύρω. Τι έχετε να κερδίσετε; μ’ ένα σχετικό ψυχαναγκασμό ή με ορισμένα άγχη, με ανησυχίες ή προβληματισμούς ή κι αντικειμενικά θέματα ή με κάποιες φοβίες που – βρέξει / χιονίσει – θα κληθείτε ν’ αντιμετωπίσετε, το σίγουρο είναι πως για τους περισσότερους θα μπει μια καλύτερη τάξη στα οικονομικά και στη δική σας αίσθηση σταθερότητας κι ασφάλειας. Κάποιοι θα χρειαστεί να μεριμνήσετε για πρεσβυτέρους εντός οικογενείας που θα σας απασχολήσουν έντονα για κάποιο λόγο. Άλλοι θα παρατηρήσετε πως μπορείτε να βρείτε (κρυφή) υποστήριξη μέσα από την παρασκηνιακή αξιοποίηση «παραγόντων» που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στη διεκδίκηση των συμφερόντων σας. Από το Μάρτιο του 2019 – και για ένα χρονικό διάστημα μέσα στο 2020-  διαφαίνονται αλλαγές / ανατροπές σε θέματα ακίνητης περιουσίας / σπιτιού / χώρου / έδρας / οικογένειας, ειδικά για εσάς που γεννηθήκατε μέσα στον Ιανουάριο. Διλήμματα, καθυστερήσεις, κούραση ή αίσθηση πιέσεων αφορά περισσότερο εσάς που γεννηθήκατε μετά τις 15/2. Οικονομικά, αλλά και συναισθηματικά: προσέχετε για να έχετε, δηλαδή κινείστε με σύνεση και λογική, έτσι ώστε να μην πληρώσετε μεθαύριο τα λάθη  εκτίμησης ανθρώπων και καταστάσεων του σήμερα. Καλή σας χρονιά!

Ιχθύες 2019

«Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα»! Φτάσαμε στο 2019 και μάλλον είναι η στιγμή ν’ απογειωθείτε. Μετά από τόσα και τόσα, με μια αίσθηση ανασφάλειας, ασθενικότητας, διλημμάτων και αβεβαιότητας που για πολλούς και πολλές έχει υπάρξει ανυπόφορη, επιτέλους έρχεται μια χρονιά που θυμίζει περισσότερο απελευθέρωση κι ανακούφιση. Από πού μπορείτε να εμπνευσθείτε; από τους ορίζοντες που ανοίγονται μπροστά σας είτε αυτοί αφορούν την προσωπική / οικογενειακή σας ζωή / κατάσταση είτε αυτοί σχετίζονται με την καριέρα και την επαγγελματική σας σταδιοδρομία εν γένει. Από πού θα κρατηθείτε (η ζώνη ασφαλείας σας); από συγκεκριμένους, μετρήσιμους και υλοποιήσιμους στόχους, από το ξεκαθάρισμα στις συναναστροφές σας με ποιοτικά κριτήρια κι από την αυτοδέσμευσή σας στο πρόγραμμα δράσης που θα θέσετε σε εφαρμογή. Τι θα αποφύγετε δια ροπάλου; τη γνωστή σας τάση για εξιδανίκευση ατόμων και καταστάσεων, αλλά και το μπέρδεμα της έμπνευσης / διαίσθησης με την αυταπάτη, ειδικά αν έχετε γενέθλια από τις 4/3 έως και τις 8/3. Από το Μάρτιο του 2019 ανατέλλει μια περίοδος ευκαιριών και συμπτώσεων που θα ωφελήσουν τα μέγιστα εσάς του Φεβρουαρίου. Αλλαγή περιβάλλοντος  / γειτονιάς ή μεταφορικού μέσου είναι κάτι πιθανό για τη συνέχεια.  Μοιραίες αλλαγές ζωής για ορισμένους γεννημένους από τις 24/2 έως και την 1/3. Εμείς γι αλλού κινήσαμε κι αλλού η ζωή μας πάει: ναι, είναι ο στίχος που μπορεί να θυμηθείτε μέσα στο 2019 ορισμένοι / ορισμένες που γεννηθήκατε από τις 4/3 έως και τις 11/3.  Καλή σας χρονιά!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.