Μωράκι βλέπει για πρώτη φορά τον μπαμπά του και λιώνει στην αγκαλιά του [βίντεο]

Τη στιγμή που ο εννέα μηνών Ρίγκαν βλέπει για πρώτη φορά τον πατέρα του χάρη στα ειδικά ολοκαίνουργια γυαλάκια του κατέγραψε η μητέρα της οικογένειας, κάνοντας τους πάντες να δακρύσουν.

Ο πατέρας του και στρατιωτικός Μπράντον έλειπε δύο μήνες στην Ανταρκτική και δεν ήταν σίγουρος αν ο γιος του θα τον θυμόταν.

Ωστόσο, οι αμφιβολίες εξαφανίστηκαν στο λεπτό, όταν ο πατέρας πήρε αγκαλιά τον Ρίγκαν, ο οποίος μόλις τον είδε, άρχισε να γελάει και να χοροπηδάει από την χαρά του.
https://i0.wp.com/www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/in_article/public/2017-03/bab1_0.jpg.webp?w=1211&ssl=1

Βέβαια το καλύτερο δεν ήταν αυτό, αλλά η γλυκιά και τρυφερή αγκαλιά που πήρε τον πατέρα του στη συνέχεια, κάνοντας έτσι το ίντερνετ να… λιώσει.

Το αξιολάτρευτο αγοράκι έχει πρόβλημα με την όρασή του λόγω μια επιπλοκής και λοίμωξης κατά τη γέννησή του. Το βρέφος πέρασε αρκετές ημέρες στη μονάδα εντατικής θεραπείας προσπαθώντας να ξεπεράσει τη μηνιγγίτιδα, στρεπτόκοκκο και τη σήψη, αλλά τα κατάφερε!
https://i0.wp.com/www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/in_article/public/2017-03/bab2_0.jpg.webp?w=1211&ssl=1

Αυτοί ήταν και οι λόγοι που ο στρατιωτικός πατέρας του δυσκολεύτηκε να τον αφήσει και να πάει στην Ανταρκτική. Ωστόσο η συγκίνηση για εκείνον ήταν αναπόφευκτη όταν ο γιος του του έδειξε με τον καλύτερο τρόπο την αγάπη του.

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.