ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ που δημιουργήθηκε ποτέ: Ο παππούς και το μήνυμα που αγγίζει όλους

Τα Χριστούγεννα και οι ημέρες αυτές είναι μία μοναδική ευκαιρία για να περάσουμε περισσότερες ώρες ή μέρες με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Αυτή ακριβώς την καθημερινή και τόσο ανθρώπιονη ανάγκη προβάλλει με τον καλύτερο και πιο δυνατό τρόπο η διαφημιστική καμπάνια γερμανικού σούπερ μάρκετ.

Η γερμανική αλυσίδα super market Edeka δημιούργησε ίσως την πιο επιτυχημένη χριστουγεννιάτικη διαφήμιση των τελευταίων ετών, καθώς την έχουν ήδη δει περισσότερες από 60.000.000 φορές!

Η ιστορία της διαφήμισης είναι απλή και καθημερινή. Από τις πρώτες κιόλας εικόνες βλέπουμε έναν παππού ο οποίος φαίνεται ότι τελικά θα περάσει τα Χριστούγεννα εντελώς μόνος του, μιάς και συγγενείς και φίλοι του ανακοινώνουν από τηλεφώνου ότι δεν θα μπορέσουν να τον επισκεφτούν.

Εκείνος, όμως, δεν τα παρατάει, ούτε μένει μετα χέρια σταυρωμένα. Καταφέρνει τελικά να μαζέψει όλους τους αγαπημένους του γύρω από το στρωμένο χριστουγεννιάτικο τραπέζι!

Η διαφήμιση έχει συγκεντρώσει τα εγκωμιαστικά σχόλια σε όλο τον κόσμο, καθώς πέρα από καλογυρισμένη έχει και ένα μήνυμα που αγγίζει όλους. Κατά πολλούς, και ίσως όχι άδικα, θεωρείται ότι είναι η καλύτερη χριστουγεννιάτικη διαφήμιση που έχει γυριστεί τα τελευταία τουλάχιστον χρόνια….

Πηγή: https://www.newsit.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.