Λίστα Forbes: Aυτοί είναι οι πιο πλούσιοι άνθρωποι για το 2018

Ανακοινώθηκε η λίστα του περιοδικού Forbes με τους πιο πλούσιους ανθρώπους του πλανήτη. Σύμφωνα με το Forbes, τα περιουσιακά στοιχεία των 10 δισεκατομμυριούχων που πλούτισαν περισσότερο από τους υπόλοιπους αυξήθηκαν κατά 64 δισεκατομμύρια δολάρια.

Στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Τζεφ Μπέζος, ο ιδρυτής της Amazon ο οποίος μεγάλωσε την περιουσία του κατά 28 δισεκατομμύρια δολάρια.

Στην δεύτερη θέση βρίσκεται ο δημιουργός των καταστημάτων ρούχων Uniqlo, Ταντάσι Γιανάι.

Ο πρόεδρος της ρωσικής πετρελαϊκής εταιρείας Lukoil, Αλεκπέροφ κατέλαβε την τρίτη θέση καθώς η περιουσία του αυξήθηκε κατά 4,6 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ η συνολική του περιουσία αγγίζει τα 19,5 δισ.$.

Οι Ρώσοι μεγιστάνες εισήλθαν το 2018 δυναμικά στην πρώτη 10άδα των κροίσων της υφηλίου.

Ο πρόεδρος της ρωσικής Novatec Λεονίντ Μίχελσον βρίσκεται στην πέμπτη θέση αφού επέκτεινε την περιουσία του, που φθάνει τα 21,1 δισεκατομμύρια δολάρια, κατά 4 δισεκατομμύρια.

Τέλος, ο συνιδιοκτήτης της επίσης ρωσικής Sibur, Γκενάντι Τίμτσενκο ο οποίος κατέλαβε την έκτη θέση, με συνολικά περιουσιακά στοιχεία 18,9 δισεκατομμύρια δολάρια, πολλαπλασίασε μέσα σε ένα χρόνο τα κέρδη του κατά 3,8 δισεκατομμύρια.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.