Συγκινητικό ΒΙΝΤΕΟ: Διασωληνωμένος ασθενής παίζει βιολί για να ευχαριστήσει τους νοσηλευτές του

Συγκίνηση προκαλεί το βίντεο που έρχεται στη δημοσιότητα από έναν διασωληνωμένο ασθενή ο οποίος από το κρεβάτι της Εντατικής παίζει βιολί για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη τους στους νοσηλευτές του και να τους φτιάξει τη διάθεση.

 

Το γλυκόπικρο βίντεο απεικονίζει τον Γκρόβερ Βίλχελμσεν, έναν 70χρονο συνταξιούχο διευθυντή ορχήστρας, που είναι συνδεδεμένος με αναπνευστήρα ενώ παίζει το βιολί καθισμένος στο κρεβάτι του, στο νοσοκομείο ΜακΚέι-Ντι στο Όγκντεν. Η νοσοκόμα Σιάρα Σάσε έγραψε “δάκρυσα. Το να δει όλο το προσωπικό έναν ασθενή να κάνει κάτι τέτοιο ενώ είναι διασωληνωμένος, ήταν απίστευτο”.

Ο άνδρας έγραψε ένα σημείωμα στη νοσοκόμα ζητώντας από την επί 47 χρόνια σύζυγό του Νταϊάνα να του φέρει το βιολί του στην Εντατική ώστε να δώσει παράσταση για το προσωπικό. “Του είπα “θα μας άρεσε να σε ακούσουμε να παίζεις, θα έφερνε τόση χαρά και θετικότητα στο περιβάλλον μας” ” είπε η νοσοκόμα η οποία φρόντισε να εκπληρώσει την επιθυμία του ασθενούς. Περίπου 12 μέλη του υγειονομικού προσωπικού συγκεντρώθηκαν έξω από τον θάλαμο του άνδρα για να τον ακούσουν να παίζει το μουσικό όργανο, που ήχησε στους ήχους του “Tennessee Waltz” και εκκλησιαστικών ύμνων. Έπαιξε για δυο ώρες περίπου συνολικά στις δύο μέρες που είχε το βιολί του.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.