Ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τη φράση «ο ψυκτικός από το Περιστέρι» – ΒΙΝΤΕΟ

«Όταν μιλάω για την ανάγκη να φτιάξουμε πρότυπα δημόσια σχολεία σε όλη την Ελλάδα και να ξεκινήσουμε από τη Δυτική Αθήνα, το Περιστέρι, αυτό είναι μία πολιτική που εξυπηρετεί τις ελίτ ή εξυπηρετεί τα παιδιά της Δυτικής Αθήνας, που πρέπει να έχουν ίδιες ευκαιρίες σε ποιοτική μόρφωση; Όταν μιλάω για την ανάγκη να έχουμε σοβαρή και ποιοτική τεχνική εκπαίδευση παντού, στο Περιστέρι, στον Άλιμο, στη Θεσσαλονίκη, στην Καρδίτσα, αυτό είναι καλό ή κακό;» απάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όταν ρωτήθηκε για την φράση ο «ψυκτικός από το Περιστέρι».

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε: «Μίλησα ξεκάθαρα για επταήμερη λειτουργία και όχι επταήμερη εργασία. Είναι κακό να βλέπουμε την πραγματικότητα στην αγορά εργασίας και να προτείνουμε λύσεις; Όταν δεσμεύομαι ότι ο κατώτατος μισθός θα αυξάνεται με ρυθμό διπλάσιο της αύξησης του ΑΕΠ, αυτό είναι για τις ελίτ ή για τους πολλούς εργαζόμενους; Όταν δίνω αγώνα γιατί από την επιτυχία μιας επιχείρησης πρέπει να είναι πρώτα ωφελημένοι οι εργαζόμενοι είναι υπέρ της ελίτ; Προσπάθεια άθλιας προπαγάνδας. Μίλησα ξεκάθαρα για επταήμερη λειτουργία και όχι επταήμερη εργασία. Δόθηκαν εξηγήσεις και επιμένει η προπαγάνδα και η μονταζιέρα να βάζει λόγια στο στόμα μου που δεν έχω πει».

Δείτε το βίντεο

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.