Στις φλόγες παραδόθηκε βάση του τουρκικού στρατού – Υποψίες για σαμποτάζ (βίντεο)

Ο Κούρδος δημοσιογράφος Μεμέντ Ντρέους κοινοποίησε ακόμη ένα βίντεο με το σχόλιο πως πρόκειται για βίντεο από το κάψιμο της βάσης του τουρκικού στρατού στην Αλεξανδρέτα (Ισκεντερούν) Το σημαντικό σχόλιο όμως είναι αυτό που έγραψε σε άλλη ανάρτηση πάλι για το ίδιο θέμα:

“Για δες σύμπτωση! Επέτειος της συνωμοσίας που έγινε κατά του Οτζαλάν. Το αρχηγείο, όπως μεταδίδουν τα tourkikanea, από όπου ο τότε αρχηγός Στρατού ξηράς Αττίλα Ατές έδωσε το έναυσμα για την συνωμοσία έχει παραδοθεί στις φλόγες”.

Με δεδομένο πως οι Κούρδοι αντάρτες σέβονται πολύ τον Οτζαλάν και θυμούνται την συνωμοσία που κατέληξε στην σύλληψη του, σίγουρα θα πρόκειται για σαμποτάζ…


Μεγάλη πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή Μπέλεν του νόμου Χατάι πού βρίσκεται δίπλα στη Συρία. Η πυρκαγιά λόγω των σφοδρών ανέμων μεταδόθηκε γρήγορα στις επαρχίες Ισκεντερούν και Αρσουζ. Ο δήμαρχος του Μπέλεν ανέφερε πως ενώ συνεχιζόταν η πυρκαγιά ξέσπασε ακόμη μία πυρκαγιά σε απόσταση 30 χιλιομέτρων και ανέφερε πως πιθανόν πρόκειται για σαμποτάζ.

Ο Κούρδος Δημοσιογράφος Μεμέντ Ντρεούς ανέβασε βίντεο στο οποίο όπως ισχυρίζεται (προφανώς λόγω αυτής της πυρκαγιάς) καίγεται το αρχηγείο του τουρκικού στρατού στην περιοχή της Ισκεντερούν.

Ήδη οι υποψίες στρέφονται στους Κούρδους αντάρτες που επιχειρούν με ασύμμετρο πόλεμο.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.