Συντριπτικό πλήγμα στον στρατό του Αζερμπαϊτζάν

Ο Πρωθυπουργός της Αρμενίας Νικολ Πασινιάν μίλησε σε συνέντευξή του στο RBC για τις επιτυχίες του Αμυντικού Στρατού της μη αναγνωρισμένης Δημοκρατίας του Ναγκόρνο-Καραμπάχ (NKR) στην περιοχή του Τζεμπραγίλ (πόλη νότια της πρωτεύουσας του Καραμπάχ – Στεπανακέρτ).

3172FB47 B39A 4601 850F 6DB4FAC1A506
Το σχέδιο του στρατού της μη αναγνωρισμένης Δημοκρατίας του Ναγκόρνο-Καραμπάχ, σύμφωνα με τον ίδιο, ήταν να αποσυρθεί στη γραμμή Τζεμπραγίλ και να δελεάσει μεγάλες δυνάμεις του στρατού του Αζερμπαϊτζάν να έρθουν εκεί.

«Χθες το απόγευμα μπήκαν εκεί σε μεγάλες ομάδες, πολύ μεγάλες δυνάμεις, και σήμερα το πρωί έχουν υποστεί ένα συντριπτικό χτύπημα και η επιχείρηση προχωρά εξαιρετικά επιτυχημένα», δήλωσε ο πρωθυπουργός.

«Νομίζω ότι θα είναι η βασική στιγμή ολόκληρης της επιχείρησης. Σε αυτά τα λεπτά, σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, τοποθετούνται τα θεμέλια, η πραγματική βάση για την τελική νίκη του στρατού του Καραμπάχ », πρόσθεσε ο Πασινιάν.

Το μεγαλύτερο μέρος του εξοπλισμού του Αζερμπαϊτζάν καταστράφηκε και εγκαταλείφθηκε από τους στρατιώτες του Αζερμπαϊτζάν», είπε.

Σύμφωνα με πολεμικούς ανταποκριτές έγινε «μαζική φυγή του στρατού του Αζερμπαϊτζάν στο νότο».

The Hellenic Information Team

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.