Κορονοϊός: Ο Τραμπ βγήκε από το νοσοκομείο για… βόλτα – ΒΙΝΤΕΟ

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους υποστηρικτές του Τραμπ που ήταν έξω από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται με κορονοϊό ο Αμερικανός πρόεδρος, όταν βγήκε για λίγο έξω από το νοσοκομείο προκειμένου να τους χαιρετήσει αλλά και να κάνει μια μικρή βόλτα.

Δείτε το βίντεο:

Την μικρή βόλτα του έξω από το «Walter Reed» ο Τραμπ φρόντισε να την προαναγγείλει σε νέο βίντεο που ανέβασε μέσα από το στρατιωτικό νοσοκομείο, οπού συνεχίζει να λαμβάνει θεραπεία.

Ο Ρεπουμπλικάνος Πρόεδρος στο μήνυμά του, για ακόμα μια φορά αποθεώνει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό λέγοντας ότι «είναι εκπληκτικό και τους ευχαριστώ», ενώ συνεχίζοντας ενημερώνει πως πρόκειται να κάνει μία «επίσκεψη που θα είναι έκπληξη» σύντομα, κάνοντας αναφορά σε «πατριώτες» που είναι στους δρόμους με σημαίες του Τραμπ.

Παράλληλα χαρακτήρισε ως «ενδιαφέρον ταξίδι» και ως «σχολείο» την περιπέτεια της υγείας του. «Είναι ένα ενδιαφέρον ταξίδι και έμαθα πολλά σχετικά με τον κορονοϊό. Ηταν σαν σχολείο. Σαν πραγματικό σχολείο. Και πλέον καταλαβαίνω για τον κορονοϊό. Εχει ενδιαφέρον όλο αυτό και θα σας ενημερώσω σύντομα», αναφέρει στο μήνυμά του ο Ντόναλντ Τραμπ.

Δείτε το νέο μήνυμα Τραμπ:

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.