Σκοπια: Το μισό υπουργικό συμβούλιο της γειτονικής χώρας έφτασε μυστικά στη Θεσσαλονίκη

Οι δυο αντιπρόεδροι της κυβέρνησης και ο υπουργός Οικονομικών, τις ώρες που στη συμπρωτεύουσα ήταν οι Μάικ Πομπέο και Νίκος Δένδιας ήρθαν με απευθείας πτήση από τα Σκόπια, με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος.

Γράφει ο Βασίλης Σκουρής

Μόνο τυχαίος δεν ήταν ο χαρακτηρισμός της Συμφωνίας των Πρεσπών ως «ιστορικής» από την κυβέρνηση Μητσοτάκη στο κοινό ανακοινωθέν με την Ουάσιγκτον, ανεξαρτήτως εάν αργότερα και κάτω από τις αντιδράσεις της δεξιάς πτέρυγας της ΝΔ αποσύρθηκε!

Όπως αποκαλύπτει σήμερα το ieidiseis.gr, την ώρα που βρίσκονταν στη Θεσσαλονίκη οι Μάικ Πομπέο και Νίκος Δένδιας, έφτασαν στη συμπρωτεύουσα οι δυο αντιπρόεδροι και ο υπουργός Οικονομικών της Βορείου Μακεδονίας.

Πρόκειται συγκεκριμένα για τους δυο αντιπροέδρους της κυβέρνησης Ζάεφ, αρμόδιους για την οικονομία και την εξωτερική πολιτική κκ Bitigi και Nikolovski αντιστοίχως, καθώς και τον υπουργό Οικονομικών κ. Bekteshi.

Το …μισό υπουργικό συμβούλιο της Βορείου Μακεδονίας ήρθε με απευθείας πτήση από τα Σκόπια, με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος.

Ερώτημα αποτελεί ποιον ή ποιους συνάντησαν και γιατί η άφιξή τους δεν ανακοινώθηκε…

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.