Νέες προκλητικές δηλώσεις Ακάρ: Να σωπάσει η Ελλάδα για να μην γίνει μεζές – ΒΙΝΤΕΟ

Σε νέες προκλητικές δηλώσεις προχώρησε ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας, Χουλουσί Ακάρ, εξαπολύοντας για ακόμη μία φορά επίθεση κατά της Ελλάδας. Στο “στόχαστρο” του Τούρκου Υπουργού Άμυνας μπήκε και η Γαλλία, μετά την καταδίκη της τουρκικής προκλητικότητας κατά τη διάρκεια της Ευρωμεσογειακής Διάσκεψης.

«Για να μειωθεί η ένταση, κάποιοι πρέπει απλώς να σωπάσουν. Δεν χρειάζεται να κάνουν τίποτα, απλώς να σωπάσουν» είπε χαρακτηριστικά ο Ακάρ, «καρφώνοντας» για μια ακόμη φορά τον Γάλλο πρόεδρο, Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος έχει επανειλημμένα ταχθεί υπέρ της Ελλάδας και κατά των έκνομων ενεργειών της Άγκυρας στην Ανατολική μεσόγειο, καλώντας την ΕΕ να πράξει ομόφωνα το ίδιο.

Και συνέχισε: «Όσοι μπαίνουν σε συνωμοσίες εναντίον της Τουρκίας, όπως έχει γίνει και στο παρελθόν, θα πάθουν την ίδια ζημιά που έπαθαν στο παρελθόν. Συνέστησε, δε, στην Ελλάδα, να σωπάσει, για να μην γίνει μεζές για τα συμφέροντα των άλλων».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.