Μηνύματα μίσους κατά των ελλήνων από τους αλβανούς

Μια ματιά στον αλβανικό τύπο για την κατάσταση με την Τουρκία είναι ενδεικτική για το ποιούς ακριβώς «σώσαμε» ανοίγοντας τα σύνορα με εντολή του τότε ΥΠΕΞ Αντώνη Σαμαρά

Αλβανοί μετανάστες που ζουν εδώ χρόνια στάζουν δηλητήριο για τους Έλληνες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και ευχονται να μας επιτεθεί η Τουρκια και να …εξαφανίστουμε από προσώπου γης! Η αχαριστία δηλαδή σε όλο της το μεγαλείο, αφού η Αλβανία χτίστηκε με τα λεφτά των ελλήνων, όπου η πλειοψηφία τους έφυγε ως μαύρα μεροκάματα η κλεμμένα ώστε οι αλβανοί να αποκτήσουν κράτος.

Φυσικά δεν έπρεπε να περιμένουμε κάτι διαφορετικό, αφού τα δείγματα ήταν ήδη πολλά. Από τους στρατιώτες αλβανικής καταγωγής που υπηρετούν στον ελληνικό στρατό και ανέβαζαν φωτογραφίες με τον αλυτρωτικό αετό της «μεγάλης Αλβανίας«, έως την νεκρανάσταση των ναζί Τσάμηδων που έχουν το θράσος να ζητούν και περιουσίες από την Ελλάδα.Και σε θεσμικό επίπεδο όμως, η επίσημη Αλβανία δεν κρύβει το πρόσωπό της. Λίγες εβδομάδες μετά αφού η Ελλάδα βλακωδώς της έδωσε το πράσινο φως για να ξεκινήσει ενταξιακές διαπραγματεύσεις με την Ευρωπαΐκή Ένωση, υπέγραψε στρατιωτική συμφωνία με την Τουρκία, ανοίγοντας ένα ακόμα μέτωπο εις βάρος της πατρίδας μας.

Η Τουρκία έχει κινηθεί μεθοδικά όλα αυτά τα χρόνια, εκμεταλλευόμενη το μουσουλμανικό στοιχείο της Αλβανίας, τοποθετώντας μουφτήδες της αρεσκείας της, χρηματοδοτώντας τεμένη, όπου έχουν εξελιχθεί σε σφηκοφωλιές ανθελληνικής προπαγάνδας. Από την άλλη, τα εγγόνια των φασιστών και ναζί, που σε κάθε σύρραξη στάθηκαν στο πλευρό των κατακτητών, ξερνούν μίσος κατά της Ελλάδας σε κάθε ευκαιρία. Αίσθημα που εκμεταλλεύεται άριστα η Τουρκία για να εξυπηρετήσει τους σκοπούς της.

Προδίδουν έτσι και την μνήμη του μεγάλου εθνικού τους ήρωα, Γεωργίου Καστριώτη, ο οποίος αντιστάθηκε λυσσαλέα κατά των Οθωμανών. Ο περιβόητος Σκεντέρμπεης, του οποίου τα αγάλματα κοσμούν πολλές πόλεις της Αλβανίας. 500 χρόνια μετά, μετατρέπονται σε εργαλείο των νέων Οθωμανών στην προσπάθειά τους να αναστήσουν την αυτοκρατορία του κακού. Ας συνέλθουν για να μην έχουν την τύχη που είχαν πάντα κάθε φορά που συνεργάστηκαν με τους κατακτητές κατά της Ελλάδας.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.