ΗΠΑ: Οδηγός έριξε αυτοκίνητο σε διαδηλωτές και άνοιξε πυρ [Βίντεο]

Οδηγός έριξε το αυτοκίνητό του σε διαδηλωτές ενάντια στον ρατσισμό στο Σιάτλ των ΗΠΑ και πυροβόλησε. Βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο δείχνει έναν άνδρα να οδηγεί το αυτοκίνητο πάνω σε οδόφραγμα, θέλοντας να το ρίξει πάνω στον συγκεντρωμένο κόσμο.

Οι διαδηλωτές κινούνται προς το όχημα πριν αυτός βγει από το αυτοκίνητο με το όπλο στο χέρι. Ένας από τους διαδηλωτές δέχτηκε τα πυρά, ενώ πολλοί σαστίζουν, άλλοι απομακρύνονται φοβούμενοι για τις ζωές τους, ενώ ορισμένοι, σε άλλο βίντεο, φαίνονται να προσπαθούν να τον κυνηγήσουν. Ο δράστης, πάντα με το όπλο στο χέρι, απομακρύνεται και κινείται προς τις «γραμμές» της αστυνομίας.

Σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα του Σιάτλ, τραυματίας είναι ένας 27χρονος άνδρας, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με την κατάσταση της υγείας να μην εμπνέει ανησυχία. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες αναφορικά με την ταυτότητα του δράστη, όμως η αστυνομία της πόλης ανακοίνωσε ότι έχει συλληφθεί.

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.