Απίστευτο σκηνικό στην Ισπανία: Ρεπόρτερ μαθαίνει ότι κέρδισε το λαχείο και… «παραιτείται» on air!

Πραγματικό… «ρόλερ κόστερ» συναισθημάτων έχει βιώσει τα τελευταία 24ωρα μια ρεπόρτερ από την Ισπανία, η οποία πανηγύρισε έξαλλα σε online μετάδοση του δημόσιου καναλιού RTVE για την κλήρωση του γιορτινού λαχείου πιστεύοντας ότι… έκανε την τύχη της, για να συνειδητοποιήσει αργότερα ότι ο τυχερός λαχνός που είχε αγοράσει της απέφερε μόλις 5.000 ευρώ. Σαν να μην έφτανε αυτό, η γυναίκα πλέον βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών αρνητικών σχολίων για τον τρόπο που αντέδρασε στην απρόσμενη νίκη, ουρλιάζοντας από χαρά και δηλώνοντας ότι δεν πρόκειται να πατήσει την επόμενη μέρα στη δουλειά!

Σύμφωνα με το BBC, η Νατάλια Εσκούντερο ήταν μία από τους – πολλούς οπως φαίνεται – νικητές του χριστουγεννιάτικου λαχείου της χώρας της, γνωστό με το παρατσούκλι «El Gordο», το οποίο κληρώνει 4 εκατομμύρια ευρώ στον πρώτο λαχνό. Το ποσό αυτό μοιράζεται ανάμεσα σε όλους τους νικητές, με αποτέλεσμα τα κέρδη να μην είναι και τόσο μεγάλα, αν υπάρχουν πολλοί τυχεροί σε κάθε κατηγορία.

Στο βίντεο που έγινε viral, η Εσκούντερο εμφανίζεται να πανηγυρίζει τελείως «τρελαμένη» τη νίκη της, χοροπηδώντας από χαρά, μετά την ανακοίνωση του τυχερού αριθμού του λαχείου που ήταν το «26590». «Η Ναταλία δεν έρχεται αύριο στη δουλειά» ακούγεται να φωνάζει στους παρουσιαστές, κάνοντας πολλούς να πιστεύουν ότι κέρδισε όντως τον πρώτο λαχνό και… ρίχνει μαύρη πέτρα πίσω της.

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.