Τι συμβαίνει στη Λιβύη και γιατί μας αφορά; Ο Γιώργος Βλαβιανός μας εξηγεί τα πάντα

Ο Γιώργος Βλαβιανός είναι από τους έμπειρους δημοσιογράφους στα διεθνή θέματα. Επικεφαλής των τμημάτων διεθνών ειδήσεων σε πολύ μεγάλα ΜΜΕ ,όπως η “παλαιά” και ιστορική Βραδυνή αλλά και ο ΑΝΤΕΝΝΑ, είναι σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό STAR, παρακολουθώντας τη διεθνή ειδησεογραφία όχι μόνο μέσα από την οθόνη του υπολογιστή και τα μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία. Έχει κάνει πάρα πολλές δημοσιογραφικές αποστολές πολλές από τις οποίες σε εμπόλεμες ζώνες. Η τελευταία ήταν στην Λιβύη. Μια χώρα που την γνωρίζει πολύ καλά. Γι΄ αυτό και ζητήσαμε να μας εξηγήσει τι συμβαίνει στη Λιβύη και γιατί μας αφορά. Κάτι που όπως φάνηκε δεν γνωρίζουν τόσο καλά οι πολιτικοί μας, οι οποίοι “πιάστηκαν στον ύπνο” με τις τελευταίες εξελίξεις και τη συμφωνία Τουρκίας-Λιβύης.

Η συνέντευξη μαγνητοσκοπήθηκε την Πέμπτη.

Ο Γιώργος Βλαβιανός απαντά σ΄ όλες τις απορίες του μέσου πολίτη για τα όσα συμβαίνουν στη Λιβύη και για το πως και πόσο μας επηρεάζουν.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.