Υπουργός Τρίπολης: Να έρθει τώρα τουρκικός στρατός να μας σώσει από τον Χαφτάρ

Να αποδεχτεί άμεσα την προσφορά Ερντογάν για αποστολή τουρκικού στρατού στην Τρίπολη κάλεσε τον τουρκικής καταγωγής πρωθυπουργό της λιβυκής Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας κορυφαίο μέλος της κυβέρνησής του, ο Αμπντούλ Ραχμάν Αλ Σατέρ.

Με ανάρτησή του στο Twitter χθες Δευτέρα, ο Αλ Σατέρ έγραψε ότι ο πρωθυπουργός Φαγιέζ Αλ Σαράτζ έχει δύο επιλογές:

Είτε να ανταποκριθεί τάχιστα στην «ευγενική προσφορά» του Ερντογάν να στείλει στρατό στην Τρίπολη, είτε να συνεχίσει να καθυστερεί δείχνοντας αδυναμία.

Όπως επισημαίνει ο Αλ Σατέρ, η πρώτη επιλογή είναι γρήγορη ανταπόκριση στην προσφορά Ερντογάν για να σωθούν η χώρα και ανθρώπινες ζωές, ενώ η δεύτερη θα οδηγήσει σε μια καταστροφή δίχως προηγούμενο στην ιστορία.

Με άλλα λόγια, ο Αλ Σατέρ παροτρύνει τον πρωθυπουργό του να αποδεχθεί την ανάπτυξη (εισβολή) τουρκικών στρατευμάτων στη Λιβύη για να σώσουν οι ισλαμιστές της Τρίπολης τις ζωές τους, αλλιώς ο στρατός της Βουλής των Αντιπροσώπων, υπό τη διοίκηση του Χαλίφα Χαφτάρ, θα νικήσει και τότε τους περιμένει όλους βέβαιη καταστροφή.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.