Ζευγάρι βέγκαν άφησε τον 18 μηνών γιο του να πεθάνει από ασιτία – ΦΩΤΟ

Ζευγάρι βέγκαν από τη Φλόριδα που είχε υπό αυστηρή διατροφή τα τέσσερα μικρά παιδιά του, στα οποία παρείχε μόνο ωμά λαχανικά και φρούτα, συνελήφθη για ανθρωποκτονία και αμέλεια παιδιού επειδή φέρεται να άφησε τον 18 μηνών γιο του να πεθάνει από πείνα.

Η Σίλα Ο’ Λίρι 35 ετών και ο σύζυγός της Ράιαν Ο’ Λίρι 30 χρονών συνελήφθησανS την προηγούμενη εβδομάδα μετά τον θάνατο του μικρότερου παιδιού τους που αν και ενάμισι έτους είχε το βάρος ενός βρέφους εφτά μηνών. Σύμφωνα με ανακοίνωση από την αστυνομία τον Σεπτέμβριο, οι αξιωματικοί αντεπεξήλθαν σε αναφορά ότι το μωρό σταμάτησε να αναπνέει στο πατρικό του. Οι νοσηλευτές που έσπευσαν στο σημείο διέγνωσαν απλώς τον θάνατο του παιδιού.

Τη στιγμή του θανάτου του ζύγιζε μόνο 8 κιλά. Σύμφωνα με τη νεκροψία, που δημοσίευσε η News-Press, το παιδάκι είχε συμπτώματα ασιτίας, αφυδάτωσης, ηπατική διαταραχή, πρήξιμο χεριών και ποδιών .Οι ντετέκτιβ που ερεύνησαν τον περιστατικό παρατήρησαν πως τόσο το νεκρό παιδί όσο και δύο από τα μεγαλύτερα αδερφάκια του, ηλικίας 3 και 5, έμοιαζαν υποσιτισμένα και πολύ μικρόσωμα για την ηλικία τους. Και τα δύο παιδιά ήταν χλωμά με κίτρινο δέρμα και ένα από αυτά είχε μαύρα δόντια πάσχοντας από οδοντική αποσύνθεση. Το τρίτο παιδί, ένα 11χρονο κορίτσι, κόρη της Σίλα από προηγούμενη σχέση, ήταν σε καλύτερη κατάσταση από τα αδέρφια της, κατάσταση που αποδίδεται στο γεγονός ότι κάθε δύο μήνες επισκέπτεται τον βιολογικό της πατέρα όπου ζει σε καλύτερες συνθήκες.

Όταν ανακρίθηκε από την αστυνομία, η μητέρα των παιδιών είπε ότι το μικρότερο δεν έτρωγε τίποτα άλλο από μητρικό γάλο την εβδομάδα πριν από τον θάνατό του. Πίστευε, όπως ισχυρίστηκε, ότι δεν είχε όρεξη επειδή έβγαζε δόντια. Το πρωί του θανάτου του αντιμετώπισε προβλήματα αναπνοής. Η μητέρα παραδέχτηκε ότι αντί να αναζητήσει ιατρική βοήθεια αυτή και ο σύζυγός της έπεσαν για ύπνο. Αποκάλυψε παράλληλα ότι γέννησε στο σπίτι και πως ποτέ δεν το είχε πάει σε γιατρό. Τα παιδιά τους ακολουθούσαν διατροφή βασισμένη σε μάνγκο, μπανάνες, αβοκάντο και λαχανικά ενώ τους έκανε μαθήματα κατ’ οίκον η μητέρα τους. Τα δύο βιολογικά παιδιά του ζεύγους τέθηκαν στην κηδεμονία κοινωνικών υπηρεσιών μετά τον θάνατο του αδερφού τους, ενώ το κορίτσι πήγε να ζήσει με τον πατέρα της στη Βιρτζίνια.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.