Για να μην τρέφουμε αυταπάτες για το ποιος κάνει κουμάντο στα Βαλκάνια. Μυστική συνάντηση Ζάεφ με τον Σόρος για να πάρει «γραμμή» και… χρηματοδότηση

ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΗΜΟΤΗΤΑ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΗ ΣΟΡΟΣ: ΕΠΝΑΕΚΛΟΓΗ ΖΑΕΦ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ… ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Υπό άκρα μυστικότητα και κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, ο Σόρος συναντήθηκε με τον Ζόραν Ζάεφ στην Οχρίδα με κυρίως μενού το άνοιγμα των μεταναστευτικών ροών προς την Ευρώπη μέσω Σκοπίων με τα αναλογούντα οικονομικά ανταλλάγματα, φυσικά.

Ποιά είναι αυτά;

Η χρηματοδότηση της προεκλογικής εκστρατείας του Ζάεφ προκειμένου να επανεκλεγεί πρωθυπουργός, με αντάλλαγμα να ανοίξει τα σύνορα του κράτους για τη διέλευση των μεταναστών στην πορεία τους προς τη βόρεια Ευρώπη.

Για να μπορεί ο εθνιμηδενιστής να πλουτίζει στις πλάτες των κατατρεγμένων μεταναστών, που για άλλη μια φορά η δυστυχία τους θα γίνει αντικείμενο εμπορικής εκμετάλλευσης…

Η συνάντηση έγινε, όχι τυχαία, μετά τη συνάντηση των Ζάεφκαι Ράμα με τον πρόεδρο της Σερβίας για τη «Βαλκανική Μίνι Σένγκεν».

Ο Σόρος και οι συνεργάτες του έφτασαν υπό άκρα μυστικότητα με ιδιωτικό αεροσκάφος και φυλάσσονται κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας από ένοπλες αστυνομικές δυνάμεις.

«Παραμένει αναπάντητο το ερώτημα πως οι κρατικοί θεσμοί (ασφάλεια, μεταφορά, κλεισμένοι δρόμοι και κυκλοφοριακές εκτροπές) τέθηκαν στη διάθεση ιδιωτικών και μη διπλωματικών φορέων όπως ο Άλεξ Σόρος και οι συνεργάτες του, Ζακ Γκράχαμ, Λάουρα Σίλμπερ, Τόμας Όμπριαν και Γκίμπσον», γράφουν τα μέσα ενημέρωσης των Σκοπίων.

infiltr8or

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.