Σοκαριστικό – Έβγαλαν από το στόμα 7χρονου 526 δόντια – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι γιατροί με αυτό που διαπίστωσαν. Ένα επτάχρονο αγόρι στην Ινδία είχε 526 δόντια, με τους οδοντιάτρους να τα αφαιρούν τελικά.

Το παιδί παραπονιόταν στους γονείς του από την ηλικία των τριών ότι είχε πόνους στο στόμα και πρήξιμο. Οι γονείς του είχαν προσπαθήσει να τον πάνε στον οδοντίατρο όμως εκείνος δεν ήθελε με κανέναν τρόπο. Τελικά επειδή οι πόνοι συνεχίζονταν τον πήγαν με το ζόρι και οι γιατροί αφού του έκαναν ακτινογραφία και αξονική ανακάλυψαν ότι ήταν εκατοντάδες δόντια μέσα σε έναν… σάκο στο στόμα του.

«Αφού του κάναμε ολική αναισθησία ανοίξαμε το σαγόνι του και βρήκαμε έναν σάκο. Ο σάκος ήταν βάρους 200 γραμμαρίων και αφού τον αφαιρέσαμε, μετρήσαμε 526 δόντια μέσα σε αυτόν! Ήταν μικρά, μεγάλα και μεσαίου μεγέθους», είπε ο P. Senthilnathan, καθηγητής οδοντιατρικής. Το νοσοκομείο ανακοίνωσε ότι το παιδί αναρρώνει μετά από 5 ώρες χειρουργείου και σύντομα θα είναι καλά.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.