Νέο παραλήρημα Ερντογάν με επίθεση και κατά της Ελλάδας

Ασταμάτητος στις προκλήσεις ο Ταγίπ Ερντογάν που πραγματικά έχει πιστέψει ότι εκτελεί χρέη σουλτάνου και στο υπουργικό του συμβούλιο δήλωσε ότι «δεν θα ζητήσουμε την άδεια κανενός για να προστατεύσουμε τα σύνορά μας», αναφερόμενος στη Συρία.

«Είμαστε αποφασισμένοι να καταστρέψουμε την οργάνωση τρομοκρατών PKK μέχρι να εξουδετερωθεί και ο τελευταίος τρομοκράτης. Κανένας δεν θα πρέπει να ενοχλείται από τις τουρκικές στρατιωτικές επιχειρήσεις που σκοπό έχουν να επεκτείνουν τη ζώνη ασφαλείας», δήλωσε ο τούρκος πρόεδρος, που έδωσε εντολή από την προηγούμενη Κυριακή για αεροπορικές επιθέσεις στη βορειοανατολική Συρία και εναντίον θέσεων Κούρδων μαχητών.

Επανέλαβε δε πως στόχος του είναι να δημιουργήσει μια ζώνη ασφαλείας βάθους 30 χιλιομέτρων, κατά μήκος των νοτίων συνόρων της Τουρκίας.

Νωρίτερα ο Ερντογάν ευρισκόμενος σε παραλήρημα, κατηγόρησε την Ελλάδα για αδικίες και παράνομες πρακτικές εις βάρος Μουσουλμάνων, χαρακτηρίζοντας «τουρκική» τη μειονότητα στην Θράκη και επιχειρώντας να ξεσηκώσει εναντίον μας τον μουσουλμανικό κόσμο, μιλώντας στην 38η συνάντηση της Μόνιμης Επιτροπής Οικονομικής και Εμπορικής Συνεργασίας του Οργανισμού Ισλαμικής Συνεργασίας.

«Ο ισλαμικός κόσμος δεν πρέπει πλέον να είναι θεατής στα δεινά των αδελφών μας που διώκονται στην Ελλάδα» τόνισε ο Ερντογάν κατά τη διάρκεια της ομιλίας του επιμένοντας στην προπαγάνδα και τα ψέματα.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.