Άθλια πρόκληση των Βρετανών υπέρ της Τουρκίας

Ακούστηκε καί αυτό!

Η ΥΠΕΞ της Αγγλίας θα επισκεφθεί την Τουρκία για τα σιτηρά της …….Ουκρανίας! Αν είναι αυτό δυνατόν! Τί δουλειά έχει η Τουρκία να καθορίζει την διανομή των σιτηρών της Ουκρανικής παραγωγής!

Βέβαια ο πρώην μπακάλης, Πρόεδρος της Τουρκίας γνωρίζει την αγορά και θα πουλήσει καλύτερα αλλά στην Τουρκία; Μα τέτοια διαμεσολάβηση δεν έχει ξαναγίνει! Είναι η Αγγλία υποχρεωμένη να χτυπήσει την πόρτα του Ερντοάν για να μήν στερηθεί ο λαός της το ψωμί; Καλά να πάθει! Και καλά να πάθουμε και εμείς, που θα ακολουθήσουμε, ίδια ζα!

Τα όπλα στον Ζελένσκι γιατί τα στείλαμε; Και μάλιστα κατηγορήθηκαν και στρατιωτικοί από τον,τυροκομικά ( ή κωμικά;) ΥΠΕΞ για την διαρροή πως τα Γερμανικά όπλα που αποστείλαμε δεν ήσαν κοντά στην λήξη τους, αλλά αντιθέτως. Λογικό δεν είναι;

Είναι δυνατόν να στείλουμε σε στρατιώτη που ήδη μάχεται και προς άμεση χρήση παρωχημένο όπλο; Και να λάβουμε εμείς που δεν μαχόμαστε,ακόμα, εις αντικατάσταση αυτών τα «σύγχρονα» Γερμανικά;
Μπορεί νάναι κι έτσι. Τέλος μεταδόθηκε πως ο Μακρόν ζήτησε από τον Δανό ΓΓ του ΝΑΤΟ έκθεση με θέμα, « Ποία η θέση της Τουρκίας στην Συμμαχία» και αυτό σχετικά με τις αντιδράσεις που εκπορεύονται από την Άγκυρα για την επέκταση αυτής. Καλό αυτό.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.