Το βίντεο που ανέβασε ο Β.Ζελένσκι και κατέβασε λίγο μετά: Όχι και σε τόσο καλή κατάσταση ο Ουκρανός πρόεδρος

Ίσως γι αυτό οι δηλώσεις του Σ.Λαβρόφ για το ότι κάνει δηλώσεις ανάλογα με το τι «πίνει ή καπνίζει»

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, υποθέτει ότι ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βλαντιμίρ Ζελένσκι κάνει τις δηλώσεις του ανάλογα με το τι «πίνει ή καπνίζει», κατηγορώντας τον εμμέσως για έλλειψη διαύγειας λόγω ουσιών με ένα βίντεο που ανέβασε ο ίδιος ο Ουκρανός πρόεδρος μάλλον να έρχεται να επιβεβαιώσει τις δηλώσεις.

«Μιλάει πολύ. «Ανάλογα με το τι πίνει ή τι καπνίζει, λέει πολλά», είπε ο Λαβρόφ σε συνέντευξή του στο India Today, απαντώντας στα σχόλια του Ζελένσκι ότι η Ρωσία σκοπεύει να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα κατά της Ουκρανίας.

Το βίντεο βρέθηκε ολόκληρο και το διαδίκτυο γελά με τον Ζελένσκι που βγήκε με κόκκινο μάτι κανονικά θολωμένος με διεσταλμένες κόρες και σε ευφορία αφασίας , με το βίντεο λίγο μετά να κατεβαίνει.

Μεταξύ άλλων φέρεται να λέει: «Είμαστε δυνατοί, δουλεύουμε αργά το βράδυ. Ευχαριστώ για την υποστήριξη. θα νικήσουμε».

Σε άλλο σχόλιο αναφέρεται πως λέει: «Εργαζόμαστε (δείχνει ομιλία), αγαπάμε ( δείχνει οικογενειακή φωτογραφία), είμαστε ευγνώμονες (δείχνει χαρισμένο κόκορα ), είμαστε περήφανοι (δείχνει σημαία), θα είμαστε νικητές».

Δείτε στιγμιότυπα και το βίντεο:

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.