Παγκόσμιοι τριγμοί κατα Μπαιντεν: Καταστροφική χαρακτηρίζει η New York Post την ομιλία του για τον Πούτιν

Καταστροφική” χαρακτηρίζει η New York Post την ομιλία Μπάϊντεν στην Πολωνία όπου πέταξε την φράση που προκάλεσε σάλο, για τον Ρώσο πρόεδρο Βλ. Πούτιν: «Για όνομα του Θεού, αυτός ο άνθρωπος δεν μπορεί να παραμείνει στην εξουσία»

Η New York Post δεν άφησε ασχολίαστη την ομιλία Μπάιντεν στη Βαρσοβία και μέσα από ένα άρθρο γνώμης δεν δίστασε να την χαρακτηρίσει «καταστροφική».

Όπως γράφει ο Μichael Goodwin στη Νew York Post, «πώς στο διάολο δεν είδε κανείς τη φράση αυτή του προέδρου που δυνητικά θα μπορούσε να οδηγήσει σε έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο; Ακόμα κι αν οι λογογράφοι τα θαλάσσωσαν, κανείς στο Λευκό Οίκο, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ή το Πεντάγωνο δεν διάβασε το τελικό προσχέδιο; αναρωτιέται ο Goodwin.

Mήπως ήταν ιδέα του ίδιου του προέδρου να προσθέσει αυτή τη φράση;

Όπως και να έχει, κατά τη Νew York Post η ομιλία Μπάιντεν στη Βαρσοβία ήταν μια καταστροφή, σημειώνει η New York Post.

Πάντως, προτού ο Τζο Μπάιντεν προλάβει καν να επιβιβαστεί στο Air Force One με προορισμό την Ουάσινγκτον, οι σύμβουλοί του έσπευσαν να ισχυριστούν ότι δεν είχε ζητήσει άμεση αλλαγή κυβέρνησης στη Μόσχα.

«Το θέμα του Προέδρου ήταν ότι δεν επιτρέπεται στον Πούτιν να ασκεί εξουσία στους γείτονές του ή στην περιοχή. Δεν συζητούσε για την ισχύ του Πούτιν στη Ρωσία ή για την αλλαγή καθεστώτος», είπε ένας αξιωματούχος του Λευκού Οίκου.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, από την πλευρά του, εξαπέλυσε λεκτική επίθεση κατά του Τζο Μπάιντεν, λέγοντας ότι «δεν εξαρτάται από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ και τους Αμερικανούς να αποφασίσουν ποιος θα παραμείνει στην εξουσία στη Ρωσία».

Πηγή: ieidiseis.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.